Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Η σοκαριστική σεξουαλική εκπαίδευση από τους νεοκομμουνιστές στη Σκωτία

   Το παρακάτω άρθρο δημοσιευμένο σε ένα περιοδικό παγκοσμίου κύρους όπως το EVANGELICAS NOW αναδεικνύει τον τρομερό κίνδυνο που διατρέχουν τα εκπαιδευτικά συστήματα όλων των χωρών παγκοσμίως. Μέσα σε αυτά και το εκπαιδευτικό σύστημα της πατρίδος μας. Βλέπουμε την δόλια προσπάθεια "προοδευτικών" κύκλων να περάσουν μέσα στην αγνή ψυχή των παιδιών διαστροφές που μέχρι μόλις πριν λίγα χρόνια ήταν ποινικά κολάσιμες.  
Η προσπάθεια κύκλων νεοεποχιτών να περάσουν την ομοφυλοφιλική ατζέντα στην παράδοση των λαών βρίσκει σθεναρότατη αντίδραση σχεδόν από όλους τους λαούς παγκόσμια. Οι κύκλοι αυτοί δεν διστάζουν να οδηγήσουν ολόκληρους λαούς σε ανθρωπιστική κρίση μόνο και μόνο για να αναγκάσουν τα έθνη να παραδοθούν στην σεξουαλική διαστροφή. 
Οι τρόποι δράσης αυτών των κύκλων είναι πολλοί και δόλιοι. Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε από το παρελκόμενο άρθρο, η μέθοδος που επέλεξε το Υπουργείο Παιδείας της Σκωτίας είναι, μέσω του μαθήματος σεξουαλικής αγωγής (και όχι μόνο), να βομβαρδίσει τις παιδικές ψυχές με πορνογραφία, πορνεία, σοδομισμό, υπολανθάνοντα μηνύματα αρρωστημένης φαντασίας και κάθε τι που θα διεγείρει αρνητικά τις παιδικές ψυχές και θα τις οδηγεί σε επιλογές αντίθετες προς την βούληση των γονέων τους, οι οποίοι, ας σημειωθεί, κατά νόμον έχουν την κύρια ευθύνη για την διάπλαση των ψυχών τους. Φυσικά για "ξεκάρφωμα", που και που, θα αναφέρονται εκφράσεις του τύπου "η γυναίκα δεν είναι αντικείμενο", ο "σοδομισμός μπορεί να οδηγήσει σε σωματικές βλάβες" και άλλα πολλά που θα προσπαθήσουν να "αποκοιμίσουν" ή καλύτερα να εξαπατήσουν τους γονείς, ώστε να μην αντιληφθούν την δόλια τακτική των νεοκομμουνιστών του Υπουργείου Παιδείας της Σκωτίας με σκοπό την πρόληψη αντιδράσεων, προσφέροντας έτσι το αναγκαίο άλλοθι για αυτή την κατάφωρη  σεξουαλική κακοποίηση  των παιδιών.  Εν κατακλείδι, είναι σαν να πετούν τα παιδιά μας σε ένα οχετό και να τους λένε να προσέξουν μη λερωθούν, και ταυτόχρονα να απαιτούν από τους γονείς να συνευδοκήσουν σε αυτή την κακοποίηση των παιδιών τους. Οι αντιδράσεις των γονέων στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πολλές και προκαλεί αλγεινή εντύπωση σε πολλούς Βρετανούς η επιμονή των σοσιαλιστικών κυβερνήσεων στις παρά φύσιν σεξουαλικές πρακτικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Υπουργός Παιδείας John Swinney ανήκει στους νεοκομμουνιστές του Σκωτσέζικου Εθνικού Κόμματος* (Scottish National Party).
Η τακτική εξαπάτησης είναι προσφιλής μέθοδος στους ριζοσπάστες κομμουνιστές. Τα ίδια έγιναν και στην πατρίδα μας, για το μάθημα των Θρησκευτικών, όταν μετά την καταδίκη από το ΣτΕ με τις υπ' αριθμ. 660 καί 926/2018 αποφάσεων του Σ.τ.Ε. (Ολομέλειας) πού είχαν κρίνει τα Προγράμματα Σπουδών του Νίκου Φίλη ως αντισυνταγματικά, οι νεοκομμουνιστές άθεοι του Σύριζα "φτιασιδώνοντας" τα ίδια προγράμματα και βάζοντας την υπογραφή του κου Γαβρόγλου, είχαν την εντύπωση ότι θα εξαπατήσουν το ΣτΕ αλλά και τον ελληνικό λαό. Οι υπ' αριθμ. 1749 και 1750/2019 Αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (Μείζονος Ολομέλειας) όμως απετέλεσαν κόλαφο που εξευτέλισε την ραδιούργα, ανήθικη και αντιδημοκρατική πολιτική τους.
   Το σχολείο δεν αποτελεί μέρος της κοινωνίας, με την έννοια ότι άγεται και φέρεται απ' αυτήν. Αντίθετα αποτελεί μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος της, όπως και η φυσική οικογένεια. Αν το σχολείο δεν αποτελεί οργανισμό-σύστημα προστασίας της, τότε δεν είναι μόνο άχρηστο αλλά και επικίνδυνο. Είναι ταυτόσημο με την μόλυνση ενός οργανισμού από τον ιό HIV, που πάσχει από Έιτζ, και έχει ανάγκη ιατρικής φροντίδας και κατάλληλους λοιμοξιωλόγους, τύπου Σωτήρη Τσιόρδα, για να αναρρώσει.
Το σκωτσέζικο πείραμα οδηγεί κατά μαθηματικό τρόπο σε
 γενίκευση "δράσεων" στα σχολεία όπως η παραπάνω εικόνα
   Όσον αφορά τα καθ' ημάς, με αίσθημα ευθύνης, προτρέπουμε την κυβέρνηση και ιδιαίτερα την Υπουργό κα Κεραμέως στο θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγισης των Ελλήνων μαθητών, να είναι πολύ προσεκτική. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλον Φίλη ή Γαβρόγλου. Τους έχει καταδικάσει στην συλλογική της συνείδηση. Η κατάργηση της "θεματικής εβδομάδας" είναι προς την σωστή κατεύθυνση, και καλό για τον ελληνικό λαό είναι να συνεχίσει έτσι.  Η απάτη των έμφυλων ταυτοτήτων δεν πρέπει να παρεισφρήσει στην ελληνική εκπαίδευση. Η ελληνική κοινωνία δεν είναι διεφθαρμένη, ούτε πρέπει να γίνει χάριν ενός άρρωστου "προοδευτισμού" που προωθείται από αποτυχημένους νεοκομμουνιστές ριζοσπάστες.
    Στις μέρες μας, σε πολλά ελληνικά σχολεία από αριστερούς δασκάλους και  καθηγητές, και όχι μόνο, προωθείται η ομοφυλοφιλική ατζέντα σε πείσμα της αντίθεσης των Ελλήνων γονέων. Αυτή η εμμονή των αριστερών επιβολής του "προοδευτισμού" τους, θα προκαλέσει την καταστροφή της δημόσιας παιδείας και του δημόσιου σχολείου. Οι γονείς θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την δημόσια εκπαίδευση και να επιλέξουν άλλες κατευθύνσεις για την μόρφωση των παιδιών τους, σύμφωνες με την ελληνική  παράδοση, βάσει των δικαιωμάτων τους που απορρέουν από την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (άρθρο 8) και επίσης από το ΠΡΩΤΟΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΙΝ ΠΕΡΙ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ (Άρθρον 2).
  Αποτελεί κοινή πεποίθηση, ότι η καταστροφή του Δημόσιου σχολείου είναι προ των πυλών, αν συνεχιστούν οι πολιτικές του επάρατου Σύριζα. Το κυβερνόν κόμμα της ΝΔ ανήκει στον συντηρητικό χώρο και εκπροσωπεί κυρίαρχα τις αξίες της Λαϊκής Δεξιάς, και δεν έχει, δεν πρέπει να έχει, ιδεολογικές επί μέρους ταυτίσεις με νεοκομμουνιστές. Η Υπουργός Παιδείας έχει την υποχρέωση να κινηθεί στην κατεύθυνση που επιζητεί η πατρίδα αλλά και η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων γονέων, που είναι η επιστροφή στην παράδοση μας, παραμένοντας στο διαμορφωμένο  πλαίσιο των λαών της Ε.Ε. στους οποίους ανήκουμε.
**************
* Κατά την διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου το κόμμα αυτό, είχε κάνει εκστρατεία στον σκωτσέζικο λαό να αρνηθεί τη στρατολόγηση και οι δραστηριότητές του χαρακτηρίστηκαν ευρέως ότι υπονόμευσαν τη βρετανική πολεμική προσπάθεια ενάντια στις δυνάμεις του Άξονα. Δηλαδή κατηγορήθηκε για προδοσία. Κάτι ανάλογο με την θέση που κράτησε το ΚΚΕ στην εποποιία  της Μικρασιατικής Εκστρατείας.

  Ένα άρθρο σε εφημερίδα στο τέλος Ιανουαρίου προσέλκυσε την προσοχή του εντύπου μας EVANGELICAS NOW στο περιεχόμενο του Σκωτσέζικου προγράμματος σπουδών για την σεξουαλική εκπαίδευση, που είναι τολμηρή και διδάσκει την πορνογραφία κατά θετικό τρόπο.
Για παιδιά 10 ετών και πάνω, ένα καρτούν για την πορνογραφία εμπεριέχει ακουστική αναφορά στην κτηνοβασία. Ενώ η διδασκαλία είναι αντίθετη με το να θεωρούνται οι γυναίκες ως αντικείμενα, τα εκπαιδευτικά καρτούν κάνουν το ακριβώς αντίθετο. Το πρωκτικό σεξ θεωρείται φυσιολογικό αν και όπως σημειώνεται, εμπεριέχει υψηλότερο κίνδυνο σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων και δημιουργεί σωματικές βλάβες. Στις μεγαλύτερες τάξεις, τα παιδιά μαθαίνουν για τις διάφορες κατηγορίες πορνογραφίες, πολλές από τις οποίες είναι πολύ άσεμνες για να περιγραφούν. Ο παρουσιαστής ενός βίντεο 6 λεπτών σχετικά με την πορνογραφία κουνάει το κεφάλι του με νόημα ομολογώντας ότι και ο ίδιος παρακολουθεί πορνογραφία.
Αποδείξεις για την εθιστική δύναμη της πορνογραφίας και για το πως "επανακαλωδιώνει" τον εγκέφαλο διδάσκεται σε άλλο μάθημα. Επειδή όμως η πορνογραφία έχει ήδη προωθηθεί στην τάξη, αυτό το μήνυμα θα χαθεί. Ο αυνανισμός θεωρείται φυσιολογικός για μικρότερα παιδιά και οι "κανόνες" για το πότε πρέπει να γίνεται, συζητιούνται στην τάξη. Η εθιστική φύση του και ο σύνδεσμός του με την πορνογραφία δεν συζητιούνται.
Σε μία ταινία για την παρθενία, το παιδί που αποφασίζει για θρησκευτικούς λόγους ή επειδή "δεν αισθάνεται έτοιμο" για σεξουαλικές σχέσεις απεικονίζεται προσβλητικά ως ένα κορίτσι με γυαλιά, γεμάτο σπυράκια. Αντίθετα οι πρωταγωνιστές που έχουν σεξουαλικές σχέσεις εμφανίζονται ελκυστικοί.
Όταν ρωτήθηκε για το πρόγραμμα σπουδών ο Υπουργός Παιδείας John Swinney του Scottish National Party (Σκωτσέζικο Εθνικό Κόμμα), όταν γονείς παρατήρησαν ότι διδάσκονται με τα προγράμματα αυτά είδη πορνογραφίας και τρόποι εκτέλεσης ερωτικών ομοφυλοφιλικών πράξεων, απάντησε ότι το πρόγραμμα καλύπτει "ευαίσθητο υλικό".
EVANGELICALS NOW : MARCH 2020


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.