Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

«Είναι καλύτερο να πεθάνουμε από την πείνα παρά να λάβουμε βοήθεια και να υποχρεωθούμε να κάνουμε πράγματα που είναι αντίθετα προς το θέλημα του Θεού»

Από τις αρχές του του 19ου αιώνα τουλάχιστον, ξεκίνησε η ουσιαστική προσπάθεια από τους ακροαριστερούς ριζοσπάστες να υπονομεύσουν την φυσική, παραδοσιακή, βιβλική οικογένεια. Η διαρκής και βίαιη επίθεση  σε αυτό το διαχρονικό μοντέλο αποτελούσε μια μακρά πορεία που κορυφώθηκε με το χάος της σεξουαλικής επανάστασης της δεκαετίας του 1960 και με τα καραγκοζιλίκια επανορισμού του φυσιολογικού από την σημερινή κοσμική αριστερά που εφαρμόζει εκφοβισμό, κρατικό εξαναγκασμό και τη δαιμονοποίηση για να επαναπροσδιορίσει βίαια τα πάντα από τον γάμο και την γονική μέριμνα μέχρι το βιολογικό φύλο.
Απόδειξη ότι η σημερινή Αριστερά  αποτελεί γνήσιο απόγονο του Στάλιν και σε ιδεολογία και σε μεθόδους είναι ο ωμός εκβιασμός των πληθυσμών της Αφρικής με το δίλημμα ή "αποδέχεσθε την Ομοφυλοφιλία είτε πεθαίνετε από την Πείνα." 
Ο Δυτικός κόσμος έχει υιοθετήσει πολλές από τις επιλογές της Αριστεράς. Υιοθέτησε την αθεΐα της, τις απάνθρωπες επιλογές των αμβλώσεων που οδήγησε στην αποδοχή της μετανάστευσης από πολλές χώρες. Βρισκόμαστε στην σχιζοφρενική κατάσταση να σκοτώνουμε τα παιδιά μας δια των αμβλώσεων και ταυτόχρονα για να ενισχύσουμε τον πληθυσμό μας επιτρέπουμε την αθρόα μετανάστευση.
Τέλος η ομοφυλοφιλική ηθική και πρακτική επιβάλλεται στις κοινωνίες μας εκ των άνω με την σιδερόφραχτη εξουσία του κράτους και με τον λαό απόντα. Μήτρα όλων αυτών των στρεβλώσεων απετέλεσε η οκταετία του αριστερού Προέδρου Ομπάμα,ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ο χειρότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Η εκλογή του Προέδρου Τράμπ έθεσε φρένο στις επιλογές της Αριστεράς στις ΗΠΑ και έδωσε μια νέα κατεύθυνση στην πολιτική, παγκοσμίως. 
Μέχρι όμως να έρθει η πλήρης ανατροπή της αριστερής ανθρωποκτόνου κουλτούρας παραμένουμε μάρτυρες  της παγκόσμιας προσπάθειας των Αριστερών αντίθεων δυνάμεων να επιβάλλουν εκ των άνω εωσφορικές πρακτικές στους λαούς χρησιμοποιώντας κάθε μέσο. Το παρακάτω άρθρο επιβεβαιώνει του λόγου το Αληθές.
Ο Καρδινάλιος Πολύκαρπος Pengo της Τανζανίας αρνήθηκε να αποδεχθεί διεθνή προγράμματα βοήθειας που συνδέονται με την προώθηση της ομοφυλοφιλίας, επιμένοντας ότι «είναι καλύτερα να πεθάνει από την πείνα από το να λάβει βοήθεια και να αναγκαστεί να κάνει πράγματα που είναι αντίθετα προς την επιθυμία του Θεού.» 
Ο ιστοχώρος ειδήσεων των Γερμανών επισκόπων Katholisch.de  και η Καθολική Υπηρεσία Πληροφόρησης για την Αφρική  σημείωσαν στο blog του Συνδέσμου των Επισκόπων Ανατολικής Αφρικής AMECA στις 30 Νοεμβρίου, ότι ο Καρδινάλιος Πολύκαρπος  Pengo ζήτησε από την κυβέρνηση της Τανζανίας να μην δεχτεί βοήθεια από τα δυτικά κράτη, τα οποία  προσφέρουν τη βοήθειά τους υπό την προϋπόθεση ότι η κυβέρνηση θα αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία στη χώρα του.
Η καταχώρηση στο blog του AMECA στις 30 Νοεμβρίου 2018 αναφέρει: 
Ο Καρδινάλιος δήλωσε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες απειλές από τις ανεπτυγμένες χώρες που υποστηρίζουν ότι: «θα σταματήσουν να μας προσφέρουν βοήθεια αν είμαστε κατά της ομοφυλοφιλίας. Είναι καλύτερο να πεθάνεις από την πείνα από το να λάβεις βοήθεια και να αναγκαστείς να κάνεις πράγματα που είναι αντίθετα με την επιθυμία του Θεού. Η αμαρτία της ομοφυλοφιλίας ήταν η αιτία της καταστροφής των Σοδόμων και των Γομόρρων και ότι αυτά τα πράγματα είναι αντίθετα με το σχέδιο του Θεού στη δημιουργία και ότι δεν θα πρέπει να γίνονται καθόλου αποδεκτά ».
Επίσης ευχαρίστησε την κυβέρνηση της Τανζανίας για τη θέση της επί του θέματος, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι όλοι οι Τανζανοί πρέπει να πουν όχι στην ομοφυλοφιλία και επανέλαβε την στάση του ότι δεν μπορεί να δεχτεί πράγματα που δεν ευαρεστούν τον Θεό. 
«Και αν είναι να πεθάνουμε επειδή αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε τέτοιες πράξεις, προτιμούμε να πεθάνουμε για τον Θεό μας», είπε. 
«Αποδοχή της  ομοφυλοφιλίας σημαίνει άρνηση στον Θεό.» 
Ο Υπουργός Εσωτερικών της Τανζανίας, Κανγκί Λουγκόλα, δήλωσε ότι: «οι ομοφυλοφιλικές πράξεις πρέπει να αποφεύγονται από κάθε ανθρώπινο ον που δημιουργείται με την εικόνα του Θεού επειδή η πράξη είναι αντίθετη με την ανθρώπινη φύση και κατά συνέπεια η κυβέρνηση της Τανζανίας δεν την αποδέχεται.»
Ο Καρδινάλιος Πένγκο συνεχίζει την αντίσταση κατά της ομοφυλοφιλίας σύμφωνα με το πνεύμα αντίστασης του τελευταίου επισκόπου Evaristo Chengula της μητρόπολης Mbeya, ο οποίος, όπως επισημαίνει η έκθεση AMECA, «ήταν ο πρώτος που προειδοποίησε την κυβέρνηση της Τανζανίας να μην δεχτεί ομοφυλοφιλικές πράξεις, αρκετές ημέρες πριν πεθάνει».
Στην Τανζανία, οι ομοφυλοφιλικές πράξεις τιμωρούνται με ποινές μέχρι 30 χρόνια φυλάκισης. Όπως επισημαίνει το Katholisch.de, «πολλά δυτικά κράτη και οργανώσεις βοήθειας καταδικάζουν αυτήν την πολιτική και έχουν απειλήσει επανειλημμένα να σταματήσουν να δίνουν τη βοήθειά τους.».
Οι πλείστες αφρικανικές χώρες αρνούνται επίσης να αποδεχθούν την ομοφυλοφιλία. Ο νιγηριανός καρδινάλιος Ιωάννης Οναϊέκαμαν δήλωσε στις αρχές του 2018 ότι στη χώρα του υπάρχει μια συναίνεση στην κοινωνία για την απόρριψη της ομοφυλοφιλίας. Το 2015 ο Αρχιεπίσκοπος Αμπούτζα, Οναϊεκάν δήλωσε  ότι η θέση της Εκκλησίας στη Νιγηρία κατά της ομοφυλοφιλίας είναι «αμετάκλητη». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δυστυχώς ζούμε σε έναν κόσμο όπου αυτά τα πράγματα έγιναν πλέον αποδεκτά, αλλά το γεγονός ότι είναι αποδεκτά δεν σημαίνει ότι έχουν δίκιο ... Η Καθολική Εκκλησία θεωρεί ότι φέρει τον λόγο της αληθείας στον κόσμο και έχει επιτρέψει στον εαυτό της να την εξαπατήσουν τόσο άσχημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.