Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

...πήγα σε ένα κάδο σκουπιδιών και τα πέταξα όλα



Εκατοντάδες νεαροί και θαρραλέοι πρώην ομοφυλόφιλοι και πρώην τρανσέξουαλ από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες μαζεύτηκαν στην πρωτεύουσα της Αμερικής το Σαββατοκύριακο (5/5/2018) για να διακηρύξουν δημόσια την ελευθερία που έχουν βρει μέσα από την προσωπική τους σχέση με τον Ιησού Χριστό.
Το μήνυμά τους φυσικά, βρίσκεται σε έντονη αντίθεση με τις πεποιθήσεις των LGBT, οι οποίες μέχρι τώρα έχουν επιβληθεί και έχουν κυριαρχήσει στον εθνικό διάλογο στις ΗΠΑ.
Μια φυλετικά ποικιλόμορφη ομάδα άνω των χιλίων - πρώην σεξουαλικά ενεργών ομοφυλοφίλων και λεσβιών, καθώς και άλλων ατόμων που είχαν ζήσει ως «transgenders» (υποθέτοντας ότι έχουν την ταυτότητα ενός μέλους του αντίθετου φύλου) - μίλησαν για την προσωπική τους μεταστροφή στον Ιησού Χριστό και την ελευθερία που προέρχεται από την νέα ζωή που δίνει ο Χριστός.
Η πορεία ονομάστηκε “Freedom March” (Πορεία Ελευθερίας). Η ομάδα βάδισε μπροστά από τον Λευκό Οίκο. Το πανό που έφεραν έλεγε “Freedom march” και κατά την πορεία φώναζαν ένα σύνθημα που έλεγε «ο Ιησούς ελευθερώνει».
Ορισμένες ομάδες LGBT και σχολιαστές γρήγορα τους επιτέθηκαν λέγοντας ότι πρόκειται για συγκέντρωση με θέμα "την θεραπεία μετατροπής". Αλλά οι νέοι είπαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτό.
Οι ιστορίες τους δεν βασίζονται σε κάποια «αποκαταστατική θεραπεία» (“reparative therapy”). Μιλούσαν μόνο για τη μεταστροφή τους στον Ιησού Χριστό και την αποδοχή της νέας τους ταυτότητας ως «κατά χάριν υιοθετημένα παιδιά του Θεού».
Ο διοργανωτής του Freedom March είναι ένας νεαρός από τη Γεωργία, ο Jeffrey McCall. Ο Jeffrey ζούσε πριν ως trans "γυναίκα" και είχε υιοθετήσει το όνομα, "Scarlet".
Αντί να είναι ντυμένος ως γυναίκα, ο McCall φοράει τώρα ένα κόκκινο μπλουζάκι που γράφει «JESUS» με μεγάλα γράμματα στο στήθος του.
"Ζούσα ως γυναίκα", δήλωσε ο McCall στο πλήθος. Εξήγησε ότι όταν ήταν νεότερος, είδε έναν ψυχίατρο και ήταν έτοιμος να ξεκινήσει μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων «αλλαγής φύλου».
"Μια νύχτα άκουγα κρυφά το κήρυγμα ενός ιεροκήρυκα στο διαμέρισμά μου", θυμάται ο McCall. "Ζήτησα τον Κύριο και Τον ρώτησα, "Θα ζήσω ποτέ για Σένα; ... Έχω δει πραγματικούς ανθρώπους να ζουν για Σένα ... όχι μόνο να πηγαίνουν στην εκκλησία, αλλά να έχουν σχέση μαζί Σου και να έχουν ειρήνη και χαρά».
"Ήθελα να αυτοκτονήσω", είπε. "Ήμουν πνευματικά χρεοκοπημένος. Ήμουν σε αδιέξοδο».
Και εκείνη τη στιγμή ο McCall κατάλαβε ότι "υπήρχε κάτι πολύ περισσότερο από αυτό του οποίου ήμουν μέρος".
Ο McCall, ο οποίος μέχρι τότε ήταν ακτιβιστής για τα δικαιώματα των τρανς, προσευχήθηκε στον Χριστό: «Αν Σε ακολουθήσω, θα είναι για όλη την διαδρομή. Δεν κάνω μισά πράγματα. Στον κόσμο δεν έκανα πράγματα που τα άφηνα στη μέση του δρόμου. Δεν πρόκειται να κάνω πράγματα για τα μισά του δρόμου μαζί Σου.
Και έτσι πήρα όλη μου τη ζωή ως Scarlet και πήγα σε ένα κάδο σκουπιδιών και τα πέταξα όλα - τα ρούχα, τα μαλλιά, το μακιγιάζ, τα κοσμήματα, τα παπούτσια, όλη μου την ταυτότητα - την πέταξα για να ακολουθήσω τον Ιησού".
Ο McCall προσευχήθηκε δυνατά ώστε οι μαρτυρίες που έδωσαν πρώην ομοφυλόφιλοι και πρώην transgenders να βοηθήσουν να μεταμορφωθούν οι ζωές όσων άκουγαν και ήταν εγκλωβισμένοι στο κίνημα των LGBT.
Η κοινότητα των LGBT επιτέθηκε σ’ αυτή την ομάδα γιατί δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι κάποιος ισχυρίζεται ότι:
"Ζούσα κάποτε στην κοινωνία περήφανος ως ομοφυλόφιλος, τώρα είμαι στην κοινωνία περήφανος ως πρώην ομοφυλόφιλος"! 
Γιατί, λοιπόν, οι κοινότητα των LGBT  επιτίθεται και γελοιοποιεί  εκείνους που προσδιορίζονται ως πρώην ομοφυλόφιλοι (ή ex-trans);
Ο λόγος είναι απλός: Αν είναι δυνατόν κάποιος να αλλάξει από ομοφυλόφιλος σε ετεροφυλόφιλο, τότε το επιχείρημα το "έμφυτο και αμετάβλητο του σεξουαλικού προσανατολισμού" πάει περίπατο, εξαλείφεται, καταργείται.
Με άλλα λόγια, ένα από τα θεμέλια της LGBT κοινότητας είναι ότι  «έτσι γεννιόμαστε με αυτόν τον τρόπο και δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Η σεξουαλική μας ταυτότητα είναι τόσο έμφυτη και αμετάβλητη όσο το χρώμα του δέρματός μας. »
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όσοι λένε, "Ήμουν ομοφυλόφιλος, αλλά σήμερα είμαι ελεύθερος", πρέπει να εξοβελιστούν. Η ύπαρξή τους πρέπει να απορριφθεί. Η απόλυτη αποτυχία τους πρέπει να εξασφαλιστεί.
Εάν λοιπόν είναι δυνατή η αλλαγή – που είναι, η  "Freedom March" το αποδεικνύει – τότε η επιχειρηματολογία για τα "δικαιώματα LGBT" είναι έωλη.

ΠΗΓΗ:
https://www.lifesitenews.com/news/former-trans-woman-i-dumped-my-dresses-hair-makeup-to-follow-jesus
https://www.lifesitenews.com/news/pulse-nightclub-survivor-to-attend-freedom-march-led-by-ex-gay-ex-transgend

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.