Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Σχολικό πρόγραμμα που προωθεί τον τρόπο ζωής των ομοφυλόφιλων σε παιδιά 4 ετών κόβεται μετά από διαμαρτυρίες γονέων


Ο Guardian αναφέρει ότι το κοινοτικό σχολείο του Parkfield στο Saltley του Μπέρμιγχαμ,  διοργάνωσε ένα πρόγραμμα που απευθυνόταν σε παιδιά ηλικίας 4-11 ετών με τίτλο «Όχι ξένοι», που προωθούσε την ομοφυλοφιλία.
Στο πρόγραμμα, οι μαθητές διαβάζουν βιβλία – ιστορίες σχετικά με τις σχέσεις ομοφυλοφίλων καθώς και για τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.
Οι γονείς αντέδρασαν κρατώντας τα παιδιά τους στο σπίτι και έτσι το σχολείο ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αναστείλει το πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε από τον βοηθό διευθυντή Andrew Moffat, ο οποίος δήλωσε ότι το σχέδιο «ανεκτικότητας» ήταν απαραίτητο για την «προετοιμασία των παιδιών για τη σύγχρονη Βρετανία».
Ο ίδιος είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει από άλλο σχολείο όπου πάλι οι γονείς διαμαρτυρήθηκαν για τα προγράμματα που ουσιαστικά αποτελούν επιθετική προώθηση της ομοφυλοφιλίας αναφέρει η Daily Mail.
Ήδη και στην πατρίδα μας γίνεται επιθετική προώθηση της ομοφυλοφιλίας μέσω της θεματικής εβδομάδας και των έμφυλων ταυτοτήτων αλλά και από πολλούς αριστερούς καθηγητές μεμονωμένα.
Η Ελλάδα δεν είναι Αγγλία. Διαθέτει ισχυρότατες πολιτιστικές παραδοσιακές ρίζες που οι αρχές τους χάνονται στους Αιώνες. Δεν πρόκειται ο  Έλληνας να δεχθεί την κρατική πολιτική των ριζοσπαστών ακροαριστερών Συριζαίων περί ομοφυλοφιλίας όταν ο ίδιος ως γονέας δεν έχει καμία συνάφεια με τέτοιες ηθικοπολιτιστικές εκφράσεις. Αντίθετα όπως έδειξαν οι αντιδράσεις, η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της είναι κάθετα αντίθετη στην εισαγωγή της ομοφυλοφιλικής ατζέντας στα σχολεία.
Η προσπάθεια των Συριζαίων να εισάγουν την ομοφυλοφιλία στα δημόσια σχολεία θα είναι και η αρχή του τέλους της δημόσιας παιδείας. Οι Συριζαίοι θα τοποθετήσουν με τις ιδεοληψίες τους την ταφόπλακα στην Δημόσια Παιδεία και Εκπαίδευση. Είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν οι αντιδράσεις των γονέων οι οποίες τελικά θα τους οδηγήσουν σε άλλες λύσεις για να μορφώσουν τα παιδιά τους. Σίγουρα μεγάλος αριθμός γονέων θα αποσύρουν τα παιδιά τους από την δημόσια εκπαίδευση για ιδιωτικά σχολεία. Ξέρουμε ότι οι Έλληνες γονείς δεν φείδονται εξόδων προκειμένου να πάρουν τα παιδιά τους την καλύτερη μόρφωση. Άλλη λύση που θα επιδιώξουν είναι αυτή του Homeschooling. Η απίσχναση των δημόσιων σχολείων και η μείωση του μαθητικού δυναμικού τους είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη, με ότι αυτό συνεπάγεται για οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες για ανάλογες αιτίες σε όλες τις Πολιτείες υπάρχει ο Θεσμός του Homeschooling. Δηλαδή οι ίδιοι οι γονείς αναλαμβάνουν να μορφώσουν τα παιδιά τους στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Πάνω από 1.500.000 μαθητές μετέχουν στο Homeschooling με  ρυθμούς αυξανόμενους.
Αν το 3% των Ελλήνων που ασπάζονται τις ηθικοφιλοσοφικές θέσεις του Σύριζα περί ομοφυλοφιλίας δεν ενοχλούνται από το γεγονός ότι ο γιος τους θα τελέσει "γάμο" με κάποιον μαυριδερό μουστακαλή ή ότι η κόρη τους θα είναι τρελά ερωτευμένη με μια όμορφη αντρογυναίκα με μούσι τότε ας στείλουν τα παιδιά τους σε αντίστοιχα σχολεία. Έχουν το δικαίωμα βάσει της  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (άρθρο 8). Φυσικά θα υπάρχει κάποια δυσκολία σχετικά με τα εγγονάκια τους. Θα πρέπει να αναζητηθούν κατά περίπτωση υγιείς δωρητές σπέρματος η υγιείς παρένθετες μητέρες που θα αναστήσουν τα βλαστάρια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.