Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Η Ελλάδα δεν θα οδηγηθεί στην Άβυσσο

Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης P-004624/2018 στην Επιτροπή
Άρθρο 130
Ilhan Kyuchyuk (ALDE)
Θέμα: Αδικαιολόγητη απομάκρυνση παιδιών από τους γονείς τους στη Νορβηγία.
Στη Νορβηγία, πολλές οικογένειες αντιμετωπίζουν ριζοσπαστικά μέτρα που εισήγαγαν οι κοινωνικές υπηρεσίες "Barnevernet". Το ίδρυμα αυτό λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε το 2015 να συγκριθεί με τη ναζιστική 'Lebensborn' οργάνωση από τον Πρόεδρο της Τσεχικής Δημοκρατίας. Από την ίδρυσή της το 1992, έχει ήδη καταδικαστεί τέσσερις φορές για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το δικαστήριο του Στρασβούργου.
Το μέλος του θρυλικού συγκροτήματος
 ABBA  Φρίντα Λίνγκσταντ
 - η μελαχρινή αριστερά - ήταν παιδί
 της ναζιστικής Lebensborn, από
 Νορβηγίδα μητέρα και πατέρα
Γερμανό στρατιώτη.
Ένα από τα πολλά παραδείγματα των θυμάτων της Barnevernet στη Νορβηγία είναι μια Βουλγάρα που ονομάζεται Cvetelina Oland, η οποία δεν έχει δει τα δύο της παιδιά από τότε που ήλθε σε διάσταση με τον σύζυγό της. Μετά τον χωρισμό της από αυτόν, τα παιδιά της απομακρύνθηκαν από αυτήν. Δεν επιτρέπεται να πάει καν στο σχολείο του γιου και της κόρης του. Δεν επιτρέπεται να τους τηλεφωνήσει αν δεν την καλέσουν να το κάνει. Επί του παρόντος απαγορεύεται να τα δει μέχρι τον Ιανουάριο του 2019, επειδή, σύμφωνα με τις υπηρεσίες, τα παιδιά είναι πολύ προσκολλημένα σε αυτήν και μπορεί εύκολα να τα χειραγωγήσει.
Δυστυχώς, δεν είναι το μόνο θύμα. Μόλις το 2015, η Barnevernet απομάκρυνε περισσότερα από 1600 παιδιά από τους γονείς τους χωρίς να πραγματοποιήσει προηγουμένως συνομιλίες μαζί τους.
1. Μπορεί η Επιτροπή να ανακοινώσει εάν γνωρίζει το έργο των κοινωνικών υπηρεσιών "Barnevernet";
2. Ποια μέτρα μπορεί να προτείνει η Επιτροπή για να αποτρέψει τον αδικαιολόγητο χωρισμό των μητέρων από τα παιδιά τους στη Νορβηγία και να προστατεύσει τους ευρωπαίους πολίτες της;
Διαδηλωτές εναντίον της  Barnevernet.
Ελπίζουμε να μην έχουμε στο μέλλον και στην πατρίδα μας
παρόμοιες διαμαρτυρίες εναντίον των Κ.Ε.Σ.Υ. 

Το παραπάνω ερώτημα προς την Κομισιόν θίγει την ουσία των υπηρεσιών πρόνοιας της Νορβηγίας της περιβόητης «Barnevernet» που έχει ξεσηκώσει συζήτηση και διαμαρτυρίες σε όλο τον κόσμο για τις πρακτικές της σε θέματα παιδικής προστασίας. Ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Τζέμαν ανέφερε ότι η Barnevernet προσπαθεί να αφαιρέσει από τα παιδιά των μεταναστών την εθνική τους ταυτότητα. Κατηγόρησε επίσης τους Νορβηγούς κοινωνικούς λειτουργούς ότι δρουν σαν Ναζί.  Διαφωνούντες σε όλον τον κόσμο λένε ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί της χώρας αυτής συχνά βιάζονται να χωρίσουν τα παιδιά από τις οικογένειές τους ειδικά όταν οι γονείς είναι μετανάστες. Οι ακτιβιστές έχουν επισημάνει αμφιλεγόμενες περιπτώσεις όπου πάρθηκαν τα παιδιά οικογενειών χωρίς μέριμνα ή επαρκή αξιολόγηση και φυσικά χωρίς την προσπάθεια εύρεσης εναλλακτικής λύσης.
Διαδηλωτές παρομοιάζουν τη νορβηγική υπηρεσία παιδικής προστασίας
«Barnevernet» με τη Γκεστάπο (REUTERS/Ole Berg-Rusten) 

Ελπίζουμε να μην έχουμε στην Ελλάδα μας διαμαρτυρίες, 
στο άμεσο μέλλον, εναντίον των Ε.Δ.Ε.Α.Υ.
Το Νορβηγικό σύστημα Πρόνοιας Barnevernet με τους κοινωνικούς λειτουργούς του έχει την δυνατότητα να αφαιρεί τα παιδιά από τους γονείς τους και να τα δίνει σε ανάδοχες οικογένειες. Ο αριθμός των 1600 παιδιών που απομακρύνθηκαν από τους γονείς τους μόνο το 2015 είναι μεγάλος σε σχέση με τον πληθυσμό των 5,2 εκατομμυρίων. 
Η νορβηγική υπηρεσία παιδικής προστασίας έφθασε στο σημείο να απομακρύνει τα παιδιά από τους γονείς τους με τον απλό λόγο της «έλλειψης γονικών δεξιοτήτων». Αυτός είναι και ο λόγος που απομακρύνθηκε από τους γονείς της η τεσσάρων μηνών κόρη του Νορβηγού Ερικ και της κινέζας συζύγου του που ζουν στην πόλη Μπέργκεν. 
Στους τοίχους των σχολείων της Νορβηγίας, υπάρχουν κατατοπιστικές απίστευτες ανακοινώσεις, όπως: "Εάν οι γονείς σας επιβάλουν να κάνετε τα μαθήματα, καλέστε στο [τάδε] τηλέφωνο. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να ελευθερωθείτε από τέτοιους γονείς!"
Έχει καταγγελθεί από πολλούς γονείς ότι τα κέντρα «Barnevernet», που υπάρχουν σε κάθε χωριό[!], σκοπό έχουν να εντοπίσουν την δήθεν «ομολογία» του παιδιού περί μη «καλής» μητέρας (ή πατέρα), να απομονώσει τα παιδιά αυτά από τους γονείς τους και να «τιμωρήσει» παιδιά και γονείς ταυτόχρονα. 

Ένας καλός πατέρας ή μητέρα αγαπάει το παιδί του, το προσέχει, θέλει να τον κάνει σωστό άνθρωπο. Του μιλάει για τον Θεό, του διαβάζει την Βίβλο και του τονίζει ότι ο Θεός είναι Αγάπη. Τέλος αν καμία φορά είναι υπερβολικά άτακτο του δίνει και καμία στα οπίσθια.
Αυτό έκαναν οι Ρουθ και Μάριο και τους πήραν και τα 5 παιδιά τους και τα έδωσαν σε ανάδοχες οικογένειες με την κατηγορία ότι οι γονείς ήσαν ένοχοι για "χριστιανικό ριζοσπαστισμό και κατήχηση". Αν τους έκαναν κατήχηση για την Ριζοσπαστική Αριστερά και τους Ομοφυλόφιλους όλα θα ήταν μέλι - γάλα.
Αιτίες που μπορεί η Barnevernet να επέμβει; Πολλές και ποικίλες: αναγκάζετε το παιδί σας να πλένει τα χέρια του με το ζόρι, η μαμά κουτσαίνει ή κλαίει, το παιδί σας τρώει με τα χέρια (συνέβη σε οικογένεια Ινδών μεταναστών)… ε, τότε… "είστε μια κακή μητέρα, το παιδί σας θα παρακρατηθεί!". Το σύστημα "προστασίας" των παιδιών στη Νορβηγία βασίζεται σε "τεκμήριο ενοχής" των γονέων. Άλλη αιτία, συχνή μάλιστα, που επεμβαίνει η "προστασία παιδιών" μπορεί να είναι η φράση που συχνά λένε οι γονείς στα παιδιά τους, και στην Ελλάδα: "Θα σε σκοτώσω βρε"! Τότε η Barnevernet λέει: "Θέλετε να σκοτώσετε τα παιδιά σας"! Σε ανάλογες ανακρίσεις γονέων από τους εντεταλμένους της Barnevernet, αναγκάζουν τους γονείς με τον τρόπο τους να βρίσκονται μόνιμα σε θέση να πρέπει να δικαιολογούνται συνεχώς.
Από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω τίθεται επιτακτικά η ανάγκη μιας κριτικής της κατάστασης της Νορβηγίας.
Η Νορβηγία είναι μία πλούσια Σκανδιναβική χώρα. Ο πλούτος της οφείλεται στα πετρέλαια που διαθέτει και που προσφέρουν το 35% στο ΑΕΠ της. Δεν έχει ανάγκη εξοπλισμών. Δεν κινδυνεύει από την γείτονα Σουηδία. Ας η πατρίδα μας δεν είχε σαν γείτονα την Τουρκία αλλά την Σουηδία, εκμεταλλευόταν τους υδρογονάνθρακες που διαθέτει στον ηπειρωτικό κορμό της στο Αιγαίο και το Ιόνιο, με το υπέροχο κλίμα της και την φυσική ομορφιά της θα αποτελούσε τον Παράδεισο επί της Γης.  Η Ελλάδα μας θα ήταν χώρα πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε Σκανδιναβική σε ευμάρεια, ασφάλεια και πλούτο (γιατί σε ανθρώπους είναι!). 
Η Νορβηγία χαρακτηρίζεται ως χώρα του λεγόμενου Δημοκρατικού Σοσιαλισμού. Σε στενά δημοσιονομικά πλαίσια, αυτό σημαίνει "πολύ κράτος" και μεγάλος Δημόσιος Τομέας.
Όσο αφορά το οικονομικό μοντέλο η χώρα αυτή θεωρείται Σοσιαλιστική. Είναι όμως έτσι;
Οι σκανδιναβικές χώρες δεν είναι σοσιαλιστικές ή για να είμαστε ακριβέστεροι, αν αυτές οι χώρες είναι σοσιαλιστικές, τότε το ίδιο ισχύει και για τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η πιο αδιαμφισβήτητη απόδειξη προέρχεται από το παρακάτω γράφημα της έρευνας για την Οικονομική Ελευθερία στον Κόσμο του Ινστιτούτου Fraser, που καταδεικνύει ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά σε ό,τι αφορά τη συνολική οικονομική ελευθερία μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών, της Φινλανδίας, της Νορβηγίας, της Σουηδίας και της Δανίας.
Αυτό δεν σημαίνει παρεμπιπτόντως, ότι έχουμε ταυτόσημες πολιτικές. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καλύτερη (ή τουλάχιστον λιγότερο κακή) επίδοση στη δημοσιονομική πολιτική, αλλά επίσης ότι οι σκανδιναβικές χώρες είναι περισσότερο προσανατολισμένες προς την αγορά απ’ ό,τι η Αμερική αν εξετάσουμε άλλες μεταβλητές (και ιδιαιτέρως τη νομοκρατία).
Τι απομένει λοιπόν από τον Σοσιαλισμό στην Νορβηγία; Απομένει η σοσιαλιστική κουλτούρα ή καλύτερα ο Πολιτιστικός Μαρξισμός. Που σημαίνει ότι η Νορβηγική κουλτούρα είναι εναντίον της θρησκείας (καλύτερα εναντίον του Θεού), εναντίον του παραδοσιακού γάμου και της οικογένειας, υπέρ της ομοφυλοφιλίας και υπέρ των "πολύπλοκων" σεξουαλικών σχέσεων.
Αυτή η κουλτούρα όμως πρέπει να επιβάλλεται και στις νέες γενιές αλλά και στους μετανάστες που έρχονται να μείνουν και να εργαστούν στην Νορβηγία(κοινωνικοποίηση).
Ποιος όμως αναλαμβάνει την "κοινωνικοποίηση" αυτή; Το σχολείο με σιδηρούν βραχίονα το Νορβηγικό σύστημα Πρόνοιας Barnevernet με τους κοινωνικούς λειτουργούς του, που έχουν μετατραπεί σε νέους φύλακες των σύγχρονων σταλινικών γκούλαγκ ή αν θέλετε της γερμανικής Γκεστάπο.
Ουσιαστικά αποκλείοντας οιανδήποτε άλλη διαφορετική κουλτούρα η Νορβηγία οδηγείται σε ένα ιδιότυπο σταλινικό καθεστώς χωρίς να είναι ορατά τα γκούλαγκ. Η ευμάρεια και ο πλούτος φιλτράρουν τον  λανθάνοντα ολοκληρωτισμό του συστήματος.
Η φιλοσοφία του συστήματος αυτού αποκαλύφθηκε από τα προγράμματα σχετικά με την Παιδεία του Εργατικού Κόμματος Νορβηγίας. Ο Audun Bjørlo Lysbakken, Υπουργός Παιδείας (2009-2012) της κυβέρνησης Jens Stoltenberg μη διστάζοντας, και με μεγάλη δόση υπερηφάνειας, δήλωσε:
"Εγώ είμαι ομοφυλόφιλος. Θέλω όλα τα παιδιά της χώρας να είναι το ίδιο όπως είμαι εγώ".
Δική του, αλλά και άλλων ομοϊδεατών του, ιδέα ήταν η προώθηση του κρατικού πειραματικού προγράμματος που υλοποιήθηκε με τα εξής μέτρα:
  1. Κατασχέθηκε από τα νηπιαγωγεία όλη η γνωστή παιδική λογοτεχνία, όπως «η Σταχτοπούτα» και όλα τα παραμύθια των Αδελφών Γκριμ. 
  2. Αντί αυτών των κλασσικών βιβλίων προσφέρονται άλλα βιβλία, «σεξιστικά» [schёnliteratyur], τύπου «βασιλιάς και βασιλιάς» ή «ομοφυλόφιλα παιδιά». Εκεί, για παράδειγμα, υπάρχει ο πρίγκιπας που ερωτεύεται τον βασιλιά ή πρίγκιπα[!], η δεσποινίς-πριγκίπισσα ονειρεύεται να παντρευτεί την βασίλισσα, κ.ο.κ.. 
  3. Τα παιδιά ήδη από τα Νηπιαγωγεία, πρέπει να ακούν τις ιστορίες, με την επίδειξη εικόνων από τα καινούργια βιβλία «schёnliteratyur», που θα τους διαβάζουν οι νηπιαγωγοί.
    Προώθηση ομοφυλοφιλίας
     στα παιδικά παραμύθια
Ο κος Lysbakken είναι σήμερα ηγέτης του Νορβηγικού κόμματος της Σοσιαλιστικής Αριστεράς.
Οι σεξουαλικές μειονότητες στη Νορβηγία δεν είναι πλέον μειονότητες, οι κανονικοί φυσικοί (natural) άνθρωποι είναι σήμερα μειονότητα.
Οι κοινωνιολόγοι  διαπιστώνουν ότι το 2050 η Νορβηγία θα είναι πάνω από 70% homo-χώρα. Τι σημαίνει «homo», είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς. Άλλωστε, η Νορβηγία μα και άλλες δυτικές χώρες, νομιμοποίησε τουλάχιστον τριάντα είδη μη παραδοσιακού γάμου. Από την άποψη αυτή, η πιο "προχωρημένη" χώρα είναι η Νορβηγία, όπου "άνδρας" και "γυναίκα" είναι μάλλον έννοιες παρωχημένες. Δεν είναι τυχαίο, ότι στη Νορβηγία ένα παιδί που γεννιέται σε μια φυσιολογική οικογένεια δεν μπορεί να προστατευτεί.
Συμβαίνει δηλαδή στην Νορβηγία αυτό που απεύχεται για την Ελλάδα ο μακαρίτης πλέον αλλά μεγάλος διδάσκαλος Σαράντος Καργάκος.
«Ζούμε την εποχή εκπούστευσης και εκπουτάνευσης του έθνους.
 Σπεκουλαδόροι κίναιδοι διευθύνουν τη χώρα μας».
Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές, από δέκα νεογέννητα μόνο τα δύο γεννιούνται από Νορβηγούς γονείς και τα οκτώ από τα δέκα είναι παιδιά μεταναστών. Οι μετανάστες παρέχουν υγιή πληθυσμό στη χώρα, αφού στους μετανάστες δεν συνηθίζονται στενές σχέσεις μεταξύ συγγενών (αιμομιξίες), όπως αντίθετα συνηθίζονται στους Νορβηγούς.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα περισσότερα παιδιά που γεννήθηκαν στη Νορβηγία και έπεσαν στα νύχια του συστήματος «Barnevernet», είναι παιδιά ρωσικής καταγωγής.
Σχεδόν όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν από έναν ή από δύο Ρώσους γονείς είναι εγγεγραμμένα στις λίστες του «Barnevernet» κι αποτελούν την ομάδα «υψηλού κινδύνου» για "σωτηρία", δηλαδή αρπαγή. Άμεσο αποτέλεσμα: Κάθε μήνα στη Νορβηγία αυτοκτονεί μια Ρωσίδα γυναίκα! 
Είναι πλέον φανερό ότι η Νορβηγική κοινωνία οδηγείται στον Ολοκληρωτισμό και την Ομοφυλοφιλία. Το ότι είναι προς το παρόν πλούσια χώρα δεν σημαίνει τίποτε. Τα Σόδομα και τα Γόμορρα στις παρυφές της Νεκράς Θάλασσας, με το εμπόριο αλατιού εκείνης της εποχής ήταν πολύ πλούσιες πόλεις. Αλλά ξαφνικά ήλθε η θεϊκή κρίση και η ολοκληρωτική καταστροφή(Γέν. 19:28)(1). Απευχόμαστε τέτοιο τέλος σ΄αυτές τις κοινωνίες. (Ιούδ. 1:7)(2)
Αυτό που συμβαίνει στη Νορβηγία συμβαίνει σε ίσως διαφορετικούς ρυθμούς σε όλο τον Δυτικό Κόσμο. Συνεχής διολίσθηση στην αθεΐα και στην παρελκόμενη Ομοφυλοφιλία.
Ο μεγάλος Ρώσος φιλόσοφος και συγγραφέας Σολτζενίτσιν επισημαίνει:
"Αδιόρατα, μέσα από δεκαετίες βαθμιαίας διάβρωσης, το νόημα της ζωής στη Δύση έχει πάψει να θεωρείται ως κάτι πιο υψηλό από το «κυνήγι της ευτυχίας», ένα στόχο που εγγυώνται επίσημα ακόμη και τα συντάγματα. Οι έννοιες του καλού και του κακού έχουν χλευασθεί εδώ και πολλούς αιώνες: διώχθηκαν από την κοινή χρήση και αντικαταστάθηκαν από πολιτικές ή ταξικές θεωρήσεις βραχύβιας αξίας. Ντρεπόμαστε να πούμε ότι το κακό κατοικεί πρώτα στην μεμονωμένη ανθρώπινη καρδιά πριν περάσει σε ένα πολιτικό σύστημα. Ωστόσο, δεν θεωρούμε ντροπή να κάνουμε καθημερινά υποχωρήσεις σ’ ένα θεμελιώδες κακό. Κρίνοντας από τη συνεχή κατολίσθηση των υποχωρήσεων που γίνονται μπροστά στα μάτια της ίδιας της γενιάς μας, η Δύση αναπόφευκτα γλιστράει προς την άβυσσο. Οι Δυτικές κοινωνίες χάνουν όλο και περισσότερη από τη θρησκευτική τους ουσία καθώς απερίσκεπτα παραδίδουν τη νεότερη γενιά τους στον αθεϊσμό." 
Η Άβυσσος που αναφέρει ο Σολτζενίτζιν ξεκινά με την απομάκρυνση από τον Θεό και επιφέρει αποτελέσματα που περιγράφονται με σαφή τρόπο στον Λόγο του Θεού. 
"Διὸ καὶ παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς ἐν ταῖς ἐπιθυμίαις τῶν καρδιῶν αὐτῶν εἰς ἀκαθαρσίαν τοῦ ἀτιμάζεσθαι τὰ σώματα αὐτῶν ἐν αὐτοῖς, οἵτινες μετήλλαξαν τὴν ἀλήθειαν τοῦ Θεοῦ ἐν τῷ ψεύδει, καὶ ἐσεβάσθησαν καὶ ἐλάτρευσαν τῇ κτίσει παρὰ τὸν κτίσαντα, ὅς ἐστιν εὐλογητὸς εἰς τοὺς αἰῶνας· ἀμήν.
Διὰ τοῦτο παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς εἰς πάθη ἀτιμίας. αἵ τε γὰρ θήλειαι αὐτῶν μετήλλαξαν τὴν φυσικὴν χρῆσιν εἰς τὴν παρὰ φύσιν, ὁμοίως τε καὶ οἱ ἄρσενες ἀφέντες τὴν φυσικὴν χρῆσιν τῆς θηλείας ἐξεκαύθησαν ἐν τῇ ὀρέξει αὐτῶν εἰς ἀλλήλους, ἄρσενες ἐν ἄρσεσι τὴν ἀσχημοσύνην κατεργαζόμενοι καὶ τὴν ἀντιμισθίαν ἣν ἔδει τῆς πλάνης αὐτῶν ἐν ἑαυτοῖς ἀπολαμβάνοντεςΚαὶ καθὼς οὐκ ἐδοκίμασαν τὸν Θεὸν ἔχειν ἐν ἐπιγνώσει, παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς εἰς ἀδόκιμον νοῦν, ποιεῖν τὰ μὴ καθήκοντα, πεπληρωμένους πάσῃ ἀδικίᾳ, πορνείᾳ πονηρίᾳ πλεονεξίᾳ κακίᾳ, μεστοὺς φθόνου φόνου ἔριδος δόλου κακοηθείας, ψιθυριστάς, καταλάλους, θεοστυγεῖς, ὑβριστάς, ὑπερηφάνους, ἀλαζόνας, ἐφευρέτας κακῶν, γονεῦσιν ἀπειθεῖς, ἀσυνέτους, ἀσυνθέτους, ἀστόργους, ἀσπόνδους, ἀνελεήμονας·οἵτινες τὸ δικαίωμα τοῦ Θεοῦ ἐπιγνόντες, ὅτι οἱ τὰ τοιαῦτα πράσσοντες ἄξιοι θανάτου εἰσίν, οὐ μόνον αὐτὰ ποιοῦσιν, ἀλλὰ καὶ συνευδοκοῦσι τοῖς πράσσουσι."

(Ρωμ. 1:24-32) 
Ας έρθουμε όμως στα καθ’ ημάς.
Με το άρθρο 39 παρ. 4 του Ν. 4115/2013 ιδρύεται πρωτοβάθμιο όργανο για την διαγνωστική εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών σε κάθε σχολική μονάδα(Ε.Δ.Ε.Α.Υ).
Με την ΥΑ Αριθμ. 17812/Γ6 γίνεται καθορισμός των ιδιαίτερων καθηκόντων των μελών της Ε.Δ.Ε.Α.Υ.
Η Ε.Δ.Ε.Α.Υ αποτελείται από τον/την Διευθυντή(ντρια) της σχολικής μονάδας, εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής, ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό(άρθρο 2).
Η  Ε.Δ.Ε.Α.Υ. σε περίπτωση που προκύπτουν σαφείς ενδείξεις σοβαρών προβλημάτων ο κοινωνικός λειτουργός συνεργάζεται με αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του οικείου Δήμου και τις αρμόδιες δικαστικές αρχές(άρθρο 5 παράγραφος 9), δηλαδή τον εισαγγελέα ανηλίκων.
Στις 13 Δεκεμβρίου 2018 δημοσιεύθηκε  στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο Ενιαίος Κανονισμός λειτουργίας των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) και τα ειδικότερα καθήκοντα και αρμοδιότητες του προσωπικού τους. (ΥΑ 211076/ΓΔ4).
Τα Κ.Ε.Σ.Υ. αποτελούν οργανικές μονάδες των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και αποστολή τους είναι και η "προάσπιση της αρμονικής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης και προόδου"(άρθρο 1 παράγραφος 2).
Το εκπαιδευτικό προσωπικό των Κ.Ε.Σ.Υ. συνεργάζεται με τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας και τις αρμόδιες δικαστικές αρχές(δηλαδή τον εισαγγελέα ανηλίκων) για την αντιμετώπιση περιστατικών παιδικής κακοποίησης(άρθρο 11 παράγραφος 1 εδάφιο ι)
Με τους νέους θεσμούς κτίζεται ένα σύστημα Πρόνοιας που θα έχει υπό την εποπτεία του το σύνολο της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και που κατά τρόπο ολοκληρωτικό όπως το αντίστοιχο Νορβηγικό σύστημα Πρόνοιας Barnevernet θα επεμβαίνει στην ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των μαθητών.
Σήμερα με τον θεσμό της θεματικής εβδομάδας γίνεται προσπάθεια της επιβολής της ομοφυλοφιλικής ατζέντας στα σχολεία. Με τους νέους θεσμούς των Ε.Δ.Ε.Α.Υ. και Κ.Ε.Σ.Υ. δημιουργείται ο σιδηρούς βραχίονας καταπολέμησης των "διακρίσεων" φυλετικής ή εθνικής καταγωγής ή γενετήσιου προσανατολισμού(άρθρο 11, παράγραφος 1, εδάφιο β).  Σε απλά ελληνικά οι νέοι θεσμοί μαζί με το σχολείο αναλαμβάνουν την "κοινωνικοποίηση" των Ελλήνων μαθητών σύμφωνα με την ατζέντα της πολιτικής των ανοικτών συνόρων (λαθρομετανάστευση) και της Ομοφυλοφιλίας.
Η ομολογία της αρμόδιας υπουργού Όλγας Γεροβασίλη ότι παρακολουθούνται ακόμη και τα όσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήρθε να ολοκληρώσει το παζλ ενός αυταρχικού κόμματος σταλινικής υφής. Οι  προληπτικές προσαγωγές των 16 πολιτών στα Γιαννιτσά προκειμένου να μην δημιουργήσουν «προβλήματα» στην ομιλία του Φώτη Κουβέλη μπορεί να εκπλήσσει δυσάρεστα τους δημοκρατικά ευαίσθητους πολίτες αλλά δεν μας προκαλεί έκπληξη. Οι Συριζαίοι είναι βαθύτατα φασίστες και Σταλινικοί. Υπάρχει έννους Έλληνας που πιστεύει ότι το νέο εργαλείο ελέγχου της εκπαίδευσης δεν θα το χρησιμοποιήσει ο Σύριζα για να προστατέψει το καθεστώς του, χρησιμοποιώντας τους εκπαιδευτικούς ως σπιούνους και φρουρούς του συστήματος για να επιβάλλει την άθεη, εθνομηδενιστική πολιτική του στην Παιδεία γεμίζοντας τα σχολεία με ομοφυλόφιλους και μετατρέποντας την Ελλάδα σε homo-χώρα. Με υπουργούς Παιδείας τύπου Φίλη και Γαβρόγλου οι νέοι θεσμοί στα ελληνικά σχολεία θα λειτουργήσουν όπως η νορβηγική Barnevernet. Θα φτάσουμε στο σημείο να μας απαγάγει η αστυνομία τα παιδιά μας για ασήμαντο αφορμή μόνο και μόνο γιατί θέλουμε να τα μεγαλώσουμε ως γνήσιους Έλληνες και Ελληνίδες.
Φωτογραφία από ελληνικό δημοτικό σχολείο.
Πόσοι Έλληνες θα μπορούσαν να συνευδοκήσουν
 σε τέτοιες "εκπαιδευτικές" παρεμβάσεις;  
Πρέπει να πάψουμε εμείς οι Έλληνες να θαυμάζουμε τα "επιτεύγματα" των άλλων εθνών. Νιώσαμε στο  πετσί μας την αλληλεγγύη των Γερμανών, των Ολλανδών, των Βορείων "συμμάχων" μας, που με την συνεργασία των ανίκανων Συριζαίων, μετέτρεψαν τον τόπο μας σε χώρα υπό κατοχή για τα επόμενα τουλάχιστον 100 χρόνια, και εκβιάζοντας μας στον οικονομικό τομέα μας επιβάλλουν εθνοκτόνες πολιτικές. Στον μέσο Έλληνα προκαλούν αποστροφή οι Σκανδιναβικές κοινωνίες που προωθούν την μετανάστευση, την αθεΐα και την παρελκόμενη Ομοφυλοφιλία και οι οποίες ως επιλογές δεν τίθενται καν στην παράδοσή μας.
Σήμερα σε πολλά ελληνικά σχολεία από αριστερούς καθηγητές προωθείται η ομοφυλοφιλική ατζέντα σε πείσμα της αντίθεσης των Ελλήνων γονέων. Αυτή η εμμονή των αριστερών θα προκαλέσει την καταστροφή της δημόσιας παιδείας και του δημόσιου σχολείου. Οι γονείς θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το δημόσιο σχολείο και θα βρουν άλλες επιλογές για την μόρφωση των παιδιών τους σύμφωνες με την ελληνική  παράδοση αλλά και σύμφωνα με το δικαίωμά τους που απορρέει από την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (άρθρο 8) και επίσης στο ΠΡΩΤΟΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΙΝ ΠΕΡΙ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ (Άρθρον 2).
Η καταστροφή του Δημόσιου σχολείου είναι προ των πυλών και υπεύθυνοι είναι οι ακροαριστεροί ριζοσπάστες άθεοι Συριζαίοι εκπαιδευτικοί, αλλά και όλοι εμείς οι οποίοι όταν έπρεπε να πούμε το ΟΧΙ δεν το κάναμε.  Δυστυχώς όταν συνειδητοποιήσουμε επακριβώς τι έχει συμβεί θα είναι πολύ αργά για όλους μας.
Είμαστε ικανοί ως λαός βασιζόμενοι στις ανεξάντλητες δυνάμεις του Έθνους να οικοδομήσουμε μία πατρίδα σύμφωνα με την Παράδοση μας.
Οι κενοφανείς θεσμοί στην Παιδεία αν χρησιμοποιηθούν από φασίστες σταλινικούς θα οδηγήσουν σε καταστροφή της Δημοκρατίας, της κοινωνίας και τέλος του δημόσιου σχολείου.
Αντίθετα οι δομές αυτές, αν λειτουργήσουν σε πνεύμα Αρετής, Δικαιοσύνης, Δημοκρατίας, πολιτικού και κοινωνικού Ήθους πάντα όμως μέσα στο πλαίσιο της Παράδοσης των Αιώνων θα συνδράμουν στην αναγέννηση και την προκοπή του Έθνους των Ελλήνων.


(1) καὶ βλέψας ἐπὶ τὰ Σόδομα καὶ Γόμορρα καὶ ἐφ᾿ ὅλην τὴν γῆν τῆς περιχώρου, εἶδε, καὶ ἰδού, ἀνέβαινε καπνὸς ἀπὸ τῆς γῆς, ὡς καπνὸς καμίνου.

(2) καθὼς τὰ Σόδομα καὶ τὰ Γόμορρα καὶ αἱ πέριξ αὐτῶν πόλεις, εἰς τὴν πορνείαν παραδοθεῖσαι κατὰ τὸν ὅμοιον μὲ τούτους τρόπον καὶ ἀκολουθοῦσαι ὀπίσω ἄλλης σαρκός, πρόκεινται παράδειγμα, τιμωρούμεναι μὲ τὸ αἰώνιον πῦρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.