Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Ισλαμική τρομοκρατία ... και στο Facebook

ΑΙΓΥΠΤΟΣ
Τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους παραβίασαν τους λογαριασμούς χριστιανών στο Facebook, για να τους απειλήσουν και να μεταδίδουν τα δικά τους μηνύματα μέσα από αυτούς. Στις σελίδες των χριστιανών αντί για το όνομά τους εμφανίζεται κείμενο που λέει : «υποσχόμαστε να τον σφάξουμε σύντομα».
Μια άλλη τακτική που ακολουθείται εναντίον των χριστιανών είναι να παραβιάζονται οι λογαριασμοί τους από ισλαμιστές εξτρεμιστές και να εμφανίζονται, δήθεν από τους χριστιανούς χρήστες, προσβλητικά μηνύματα εναντίον του Ισλάμ. Τέτοιο ήταν το πρόβλημα του Φάντι Γιούσεφ Τοντάρι ο οποίος ανέβασε βίντεο στο ίντερνετ προκειμένου να απολογηθεί για αυτά που είχαν εμφανίσει άλλοι στο λογαριασμό του. Ωστόσο στις 10 Ιουνίου η οικογένειά του δέχτηκε επίθεση από οργισμένο όχλο περίπου 100 ατόμων. Ξέφυγαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. 

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
Συμμορίες Μουσουλμάνων κρατούμενων στις βρετανικές φυλακές απειλούν και χτυπούν τους συγκρατούμενούς τους, προκειμένου αυτοί να μεταστραφούν στο Ισλάμ. «Η τακτική τους είναι να παριστάνουν αρχικά τον φίλο σε κάποιον όταν μπαίνει στη φυλακή. Αν δεν αλλάξει, τότε αρχίζουν να σπέρνουν ψεύτικες φήμες εναντίον του, ότι είναι δήθεν πληροφοριοδότης για να τον απομονώσουν από τους άλλους. Έπειτα τον χτυπούν», μας λέει ένας μή μουσουλμάνος κρατούμενος. 

ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ
Ισλαμιστές εξτρεμιστές επιτέθηκαν στις 09 και 10 Ιουνίου στα βόρεια της χώρας σκοτώνοντας συνολικά 48 ανθρώπους στην Αρμπίντα. Αυτές οι επιθέσεις είχαν σκοπό να σκοτώσουν είτε χριστιανούς είτε οικογένειες που κρύβουν χριστιανούς. Μετά από αυτές τις επιθέσεις οι χριστιανοί έφυγαν από την Αρμπίντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.