Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Δέκα λόγοι που αποδεικνύουν ότι ο Ομπάμα ήταν ο χειρότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ


Σημείωση Μεταφραστή:
Μην περιμένετε τα παρακάτω να τα βρείτε στα ελληνικά ΜΜΕ γιατί στην πλειοψηφία τους αποτελούν στην Ελλάδα παραμάγαζα της Αριστεράς.

Τι κοινό έχουν ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Αλέξης Τσίπρας;
  • Υπηρετούν και οι δύο τις αποτυχημένες κοσμοθεωρίες της Αριστεράς.
  • Είναι χαρισματικοί Λαϊκιστές και είπαν τερατώδη ψέματα στους λαούς τους.
  • Υποστηρίζουν τους Μουσουλμάνους και όχι τους Χριστιανούς.
  • Κατέστρεψαν οικονομικά τις χώρες τους.
  • Υποστηρίζουν ένθερμα την λαθρομετανάστευση.
  • Κατάφεραν  σοβαρά πλήγματα στον θεσμό της Οικογένειας.
  • Υποστήριξαν τους ομοφυλόφιλους.
  • Μετέφεραν την γκέι ατζέντα μέσα στα σχολεία.
  • Οδήγησαν σε πτωχοποίηση μεγάλο κομμάτι των πολιτών.
  • Καταδίωξαν τον Χριστό και την εκκλησία του.
  • Αποκάλυψαν ένα χαρακτήρα δίγλωσσο και εωσφορικό.
  • Κατέστρεψαν τα συστήματα υγείας των χωρών τους.
  • Προσπάθησαν να ποδηγετήσουν την Δικαιοσύνη.
  • Κατάφεραν ισχυρά κτυπήματα στην αποτρεπτική δύναμη της Αστυνομίας δικαιολογώντας παράνομες και έκνομες πράξεις. 
  • Χρησιμοποίησαν και οι δύο την πολιτική των επιδομάτων προς άγραν ψήφων.
  • Ο Ομπάμα υπέγραψε συμφωνία εις βάρος των Αμερικανικών συμφερόντων με τους μουλάδες του Ιράν. Ο Τσίπρας υπόγραψε με τους Σλάβους την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
*******************
Μια αντικειμενική αξιολόγηση που βασίζεται σε γεγονότα, και όχι σε συναισθηματισμούς αποδεικνύει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα δεν ήταν μόνο ο χειρότερος πρόεδρος των τελευταίων δύο γενεών, αλλά ήταν ο χειρότερος πρόεδρος σε ολόκληρη την ιστορία του Αμερικανικού Έθνους.  Ας εξετάσουμε τους λόγους που κατέχει αυτό το θλιβερό ρεκόρ.
Αν και αναγνωρίζουμε την χαρισματική προσωπικότητα που του δόθηκε από τον Θεό και την υγιή οικογενειακή ζωή, από μια βιβλική εμπεριστατωμένη οπτική υπάρχουν 10 λόγοι για τη δυσμενή αυτή κατάταξη.
1. Ξεκινώντας από αυτό που αποκαλούσε ως «θεμελιώδη μεταμόρφωση της Αμερικής», ο Ομπάμα παρουσιάστηκε ως γνήσιος χριστιανός, όμως ο πολιτικός του βίος αποκάλυψε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, επιφέροντας την οργή εναντίον του Χριστού και των χριστιανών παγκοσμίως. Το Ευαγγέλιο αναφέρει: "Κάθε καλό δέντρο φέρει καλό καρπό, αλλά ένα κακό δέντρο φέρει κακούς καρπούς" (Ματ.7: 17).
Εξετάζοντας τις πεποιθήσεις, τις πολιτικές και τον χαρακτήρα του Μπαράκ Ομπάμα αποκαλύπτεται ένας συμβιβασμένος, πολιτικός απατεώνας που δεν ζει σύμφωνα με τις βιβλικές διδασκαλίες. Αυτός οδήγησε εκατομμύρια ανθρώπους να ακολουθήσουν τούς αλλοπρόσαλλους δρόμους του. Να ξέρει όμως ότι μια μέρα θα δώσει λόγο στο Θεό για τις πράξεις του, όπως όλοι μας.
2. Ως υποψήφιος, ο Ομπάμα διαβεβαίωσε τους Αμερικανούς για την πίστη του στην αγιότητα του γάμου μόνο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. ‘Όταν όμως εκλέχτηκε, έκανε στροφή 180 μοιρών για να υποστηρίξει τον ομοφυλοφιλικό γάμο και είπε ότι η ωραιότερη στιγμή του για το 2015 ήταν όταν μετά την απόφαση υπέρ των ομοφυλοφίλων από το Supreme Court of the United States   (SCOTUS) φωταγώγησε τον Λευκό Οίκο στα  χρώματα του ουράνιου τόξου. Αυτός με έμφαση και αναπολόγητα επιδοκίμασε εγκάρδια ό, τι η Αγία Γραφή χαρακτηρίζει ως «αφύσικο», «επαίσχυντο», «ανήθικο» και «ανέντιμο» (βλ. Ρωμ.1: 24-32).
3. Μετά τις εκλογές, έγινε ένθερμος υποστηρικτής και υπερασπιστής τόσο της σφαγής των αγέννητων μωρών εξαιτίας των αβλώσεων όσο και της οικονομική υποστήριξη στην οργάνωση φροντίδας παροχής υγείας Planned Parenthood, η οποία εκτελεί σχεδόν 900 παιδιά καθημερινά. Αναφώνησε "ο Θεός να σας ευλογεί!" στο συνέδριο της Planned Parenthood, συγκλονίζοντας τις ευαισθησίες δεκάδων εκατομμυρίων Αμερικανών που είναι υπέρ της ζωής και κατά των αμβλώσεων.
4. Υποσχέθηκε να μας βγάλει από την οικονομική ύφεση και να μειώσει το δημόσιο χρέος στο ήμισυ κατά τη λήξη της πρώτης θητείας του, αλλά επέτρεψε να διπλασιαστεί το χρέος από 10 τρισεκατομμύρια δολάρια σε 20 τρισεκατομμύρια δολάρια λόγω της ανεπάρκειας της ηγεσίας του όσον αφορά τις απερίσκεπτες δαπάνες, τις  παροχές και την σπατάλη. Το 47% του χρέους της Αμερικής συσσωρεύτηκε κατά τη διάρκεια των οκτώ ετών της θητείας του, καθώς ευθυγραμμίστηκε με το Δημοκρατικό Κόμμα στην ενίσχυση μιας κατηγορίας πολιτών για εξαγορά ψήφων.
5. Υποσχέθηκε οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη αλλά αντίθετα κατέστρεψε το σύστημα ασφάλισης των ΗΠΑ. Όπως είχε προβλεφθεί, τα ασφάλιστρα εξ αιτίας της φορολόγησης εκτοξεύθηκαν στα ύψη. Το ObamaCare κατέρρευσε, αποκαλύπτοντας ότι δεν ήταν οικονομικά βιώσιμο, και απετέλεσε μία πανωλεθρία για την κοινωνική ασφάλιση.
6. Έβαλε σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια αρνούμενος να αναγνωρίσει ή να υπογραμμίσει τον ριζοσπαστικό ισλαμικό τζιχαντισμό ως τη μεγαλύτερη απειλή του κόσμου και να την κατατάξει ανάλογα. Διέκοψε ανεύθυνα τα στρατηγικά προγράμματα πυραυλικής άμυνας που τώρα αποκαθίστανται υπό το φως της προκλητικής πυρηνικής απειλής της Βόρειας Κορέας. Ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου, Newt Gingrich, δήλωσε με απογοήτευση ότι ο Ομπάμα "αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια που εμφανίστηκε ποτέ στο Οβάλ Γραφείο".
7. Επανειλημμένα ενήργησε κατά παράνομο τρόπο σχετικά με θέματα όπως επιβολής του νόμου, λαθρεμπορίου, λαθρομετανάστευσης και θρησκευτικής ελευθερίας, προβάλλοντας ένα ελεεινό παράδειγμα που επαναλήφθηκε σε πόλεις σε ολόκληρη την Αμερική. Οι επαναλαμβανόμενες, ανυπόληπτες παρατηρήσεις του σχετικά με τους αστυνομικούς προκάλεσαν την υποψία και την έλλειψη σεβασμού για την επιβολή του νόμου και ενθάρρυναν τους αριστερούς ριζοσπάστες, ακόμα και τους πολιτικούς, να ενεργούν ανάλογα ενάντια στο κράτος δικαίου.
8. Η επιθετική υποστήριξή του στην ατζέντα των LGBTQ προκάλεσε καταστροφή στο μέλλον της παραδοσιακής οικογένειας, καθώς ενέκρινε το γάμο των ομοφυλοφίλων, προώθησε το transgenderism στα σχολεία, υπονόμευσε το νόμο για την υπεράσπιση του γάμου, εκθείασε τον τρόπο ζωής των ομοφυλόφιλων, και ενθάρρυνε τους ομοφυλόφιλους να αποκαλυφθούν. Διορίστηκαν άνευ προηγουμένου ομοφυλόφιλοι υποστηρικτές σε κυβερνητικές και στρατιωτικές θέσεις. Η πολιτική του που καθοδηγεί τους στρατιωτικούς να προσλαμβάνουν transgenders είναι μόνο ένα παράδειγμα των πρωτοβουλιών του που προωθούν αυτό που έχει χαρακτηριστεί ως «gayification» των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
9. Αρνήθηκε να λάβει υπόψη τη συμβουλή των στρατιωτικών μας εμπειρογνωμόνων σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα απόσυρσης και τις στρατηγικές πρωτοβουλίες στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Συρία και τη Λιβύη, η οποία οδήγησε στη σφαγή δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, στην καταστροφή ιερών τοποθεσιών που δεν μπορούν ποτέ να αποκατασταθούν και στη δημιουργία ενός στρατηγικού κενού που γέννησε το ISIS, χωρίς να ξεχάσουμε την καταστροφική κρίση των προσφύγων.
Εξακολουθώ να θυμάμαι μια συνέντευξη ενός χριστιανού ηγέτη στο Ιράκ, που ανέφερε τα εξής:
«οι Ηνωμένες Πολιτείες αποχώρησαν και τώρα ο ISIS είναι ένας καρκίνος που έχει έρθει να σκοτώσει και να καταστρέψει. Πρόκειται για εξολόθρευση του Χριστιανισμού!».
Ο πρώην Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι άμεσα υπεύθυνος για τις σφαγές και την καταστροφή.
10. Αγνόησε με θρασύτητα επανειλημμένα τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου και έθεσε σε κίνδυνο το μέλλον του Ισραήλ, ενός από τους ισχυρότερους συμμάχους μας, δίνοντας αδικαιολόγητα δισεκατομμύρια στο Ιράν με την άνευ περιεχομένου διαβεβαίωση ότι δεν θα προχωρούσαν στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων που όμως οι Ιρανοί  συνεχίζουν να κατασκευάζουν. Ευτυχώς, ο σημερινός μας πρόεδρος έχει διορθώσει την κατάσταση και έχει αποκαταστήσει τις ισορροπίες.

Εδώ είναι η Ουσία: Σε πείσμα των «προοδευτικών» και δουλοπρεπών αριστερών μέσων ενημέρωσης που υπηρετούν την σοσιαλιστική και κοσμική «θεμελιώδη μεταμόρφωση» του Ομπάμα για την Αμερική, εκατομμύρια πατριώτες Αμερικανοί έχουν αναγνωρίσει τις απείρως δυσάρεστες συνέπειες της ηγεσίας του Ομπάμα από την χριστιανική προοπτική. Αγαπώντας τον Θεό, τις οικογένειές μας και αυτό το μεγάλο έθνος, έχουμε αφιερωθεί να προσευχηθούμε για τους σημερινούς πολιτικούς μας ηγέτες και να ζητήσουμε από τον Θεό να συνεχίσει να παρεμβαίνει, όπως προφανώς κάνει, επεκτείνοντας το έλεος στην Αμερική. Μόνο μια αληθινή πνευματική αφύπνιση από τον Ουρανό μπορεί να μετατρέψει τα πράγματα έτσι ώστε να ξανακερδίσουμε το χαμένο έδαφος και να επιτύχουμε ξανά το όραμα "πόλη επί όρους"(1) πάνω στο οποίο αρχικά δημιουργήσαμε.
ΠΗΓΗ
Larry Tomczak
(1)«πόλη επί όρους» είναι μια φράση από το Ματθ. 5:14.
"Σεῖς εἶσθε τὸ φῶς τοῦ κόσμου· πόλις κειμένη ἐπάνω ὄρους δὲν δύναται νὰ κρυφθῇ·"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.