Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

                                            

Πειραιάς 11/03/2021

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Νο 1

   Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Σύμφωνα με την αριθ. 24321/Ε2/2-3-2021 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ τα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) καλούνται να υπολογίσουν κενά και πλεονάσματα του εκπαιδευτικού προσωπικού, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι μεταθέσεις, οι μόνιμοι διορισμοί και οι μετατάξεις.
   Είναι γνωστό ότι διαχρονικά οι αιρετοί της Δ.Α.Κ.Ε. καταψηφίζουν τον πίνακα οργανικών κενών στις σχετικές συνεδριάσεις των Υ.Σ. με το σκεπτικό ότι τα συγκεκριμένα κενά και πλεονάσματα, προκύπτουν από την κατά δύο (2) ώρες αύξηση του ωραρίου μας, τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων, τις συμπτύξεις τμημάτων καθώς και την αύξηση των μαθητών ανά τμήμα.
   Επίσης ο υπολογισμός των κενών δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος από την στιγμή που δεν μπορεί να εκτιμηθεί –αυτή την χρονική περίοδο- ο αριθμός των μαθητών στα Ημερήσια, Εσπερινά ΕΠΑΛ καθώς και στα Ε.Κ.
   Είναι φανερό ότι όλες οι μέχρι τώρα εγκύκλιοι, σχετικά με τα κενά και πλεονάσματα, είχαν στόχο την συρρίκνωση του αγαθού της Δημόσιας δωρεάν παιδείας και την συνέχιση δύσκολων εργασιακών σχέσεων για χιλιάδες συναδέλφους.
   Για τους παραπάνω λόγους καταψηφίσαμε τους Πίνακες οργανικών κενών και πλεονασμάτων για το σχολικό έτος 2021-2022.

Οι αιρετοί -εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε.-

Γκολώνης Χρύσανθος (τηλ. 6945 69 67 63)

Μπακινέζος Ευάγγελος (τηλ. 6946 46 54 38)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.