Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ὁ δεσπόζων ἐν ὀργῇ ἐπὶ τὰ ἔθνη (Ησ. 14:6)

Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε σε αμερικανική ιστοσελίδα και περιγράφει το μένος και το μίσος των ριζοσπαστών αριστερών σε κάθε τι που προέρχεται από την αγάπη του Θεού. Αποτελεί την ακριβή έκφραση ρατσιστικού μίσους εις βάρος των χριστιανών. Αν πρέπει να επέμβει εισαγγελέας, αυτή είναι η στιγμή. Αλλά η Αριστερά ποτέ δεν θα καταδικάσει την ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος των χριστιανών, το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να αλυσοδέσει τους λαούς στις ουτοπικές της προοπτικές, πολεμώντας με λύσσα το πρόσωπον του Ιησού Χριστού. Ότι συνάδει με την ιδεολογία της είναι καλό, ότι είναι αντίθετο στις πεποιθήσεις της αποτελεί ρατσισμό και έκφραση μίσους που καταστέλλεται με αστυνόμευση, συρματοπλέγματα, γκούλαγκ, φυλακή, πέτρινα χρόνια, ακριβώς όπως διδάσκουν οι Πατριάρχες της Αριστεράς - έχει και η Αριστερά Πατριάρχες - ο Λένιν, ο Στάλιν, ο Πωλ Πότ, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Μάο και όλοι αυτοί οι σφαγείς "σωτήρες" των λαών, αλλά και επίσης οι νεοκομμουνιστές (ή επί το ελαφρότερον δημοκράτες σοσιαλιστές) της οικογένειας Κλίντον και Ομπάμα, οι οποίοι διέλυσαν με τις πολιτικές τους χώρες και λαούς, γέμισαν τον κόσμο με μετανάστες και ξεριζωμένους ανθρώπους που αναζητούν στον ήλιο μοίρα, αιματοκύλησαν την Μέση Ανατολή βυθίζοντας και αποσταθεροποιώντας κράτη και έθνη.

Οι επιθέσεις και η στοχοποίηση των χριστιανών δεν είναι καθόλου τυχαία γεγονότα. Αποτελεί την αναγκαία συνθήκη για την επικράτηση του Σοσιαλισμού ή καλύτερα του νεοκομμουνισμού στα έθνη. Είναι λάθος να βλέπουμε την Αριστερά μόνο στην πολιτική της διάσταση. Σωστότερα είναι να την βλέπουμε στην πνευματική της διάσταση, ως ένα ανθρώπινο δημιούργημα φύσει και θέσει αντίθεο. Για να προλάβουμε κάποιον, ώστε να μη μας κατηγορήσει για μεταφυσικές προσεγγίσεις, θα θέσουμε ως καθρέπτη και σημείο αναφοράς το Ιερό Ευαγγέλιο. Όλες οι προσεγγίσεις της Αριστεράς ήταν και είναι  αντίθετες στις θέσεις του Ευαγγελίου. Είτε αυτές οι θέσεις αναφέρονται στην προστασία του γάμου μεταξύ ανδρός και γυναικός, στην φυσική οικογένεια, στην ηθική της κοινωνίας, στις σχέσεις των φύλων, στην εκπαίδευση των νέων ανθρώπων, στην μετανάστευση, στην αγάπη για την πατρίδα, στην εργασία, στην προστασία του αγέννητου, στις σχέσεις των λαών, στην ελευθερία και τέλος στην δημοκρατία. Όλες οι θέσεις της Αριστεράς είναι αντιχριστιανικές και όχι μόνο αυτό, αλλά επί πλέον ασκεί η ίδια υβριδικό πόλεμο, όπου και όπως μπορεί εναντίον του θελήματος του Θεού, όπως αυτό εκφράζεται στην Βίβλο. Συντηρεί ένα συνεχή ανελέητο ανταρτοπόλεμο ενάντια στις θέσεις και προοπτικές του ιερού ευαγγελίου  εκφράζοντας το "πνεύμα" που στην Βίβλο ονοματίζεται ως Σατάν, Εωσφόρος, Βεελζεβούλ, ο καταπατών τα έθνη, καταδυνάστης, ράβδος των ασεβών, σκήπτρον των δυναστών,  ο δεσπόζων εν οργή επί τα έθνη.
Στην εποχή μας μάλιστα δεν κρύβονται οι οπαδοί του, αλλά μάλλον επιχαίρουν στην δημοσιότητα όπως ο Σαούλ Αλίνσκι. Λίγοι γνωρίζουν ότι ο μέντορας της Κλίντον και θαυμαστής του Διαβόλου, ήταν ο εωσφοριστής Σαούλ Αλίνσκι* ο οποίος επηρέασε μεγάλο μέρος των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ. Είναι αυτός ο ίδιος ο οποίος αφιέρωσε το πρώτο του βιβλίο στον Διάβολο(!), τον οποίο έβλεπε ως τον πρώτο "επιτυχημένο" επαναστάτη που ήθελε την ανατροπή του "καταπιεστικού καθεστώτος του Θεού". Τα ακριβή λόγια του Alinsky ήταν :
"Μην ξεχνάμε τουλάχιστον τον πρώτο ριζοσπάστη: από όλους τους μύθους μας, τη μυθολογία και την ιστορία ... ο πρώτος ριζοσπάστης που είναι γνωστός στον άνθρωπο που αμφισβήτησε το κατεστημένο και το έκανε τόσο αποτελεσματικά ώστε τουλάχιστον κέρδισε τον δικό του βασίλειο – τον Εωσφόρο (Lucifer)".
Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν γνώρισε ποτέ τον Αλίνσκι, ο οποίος πέθανε όταν ο Ομπάμα ήταν μόλις 11 ετών. Αλλά αρκετοί από τους μέντορες του Ομπάμα ήταν  μαθητές του Αλίνσκι – ο Jerry Kellman, ο John McKnight και ο Mike Kruglik. Ο Ομπάμα εκπαιδεύτηκε για λίγο στο Λος Άντζελες, στο Ίδρυμα Βιομηχανικών Περιοχών του Αλίνσκι. Ο Ομπάμα είχε επίσης στενούς δεσμούς με την Ακαδημία Midwest - μια ακαδημία κατάρτισης για ριζοσπάστες ακτιβιστές. Η Ακαδημία Midwest συνεργάστηκε στενά με τους Δημοκρατικούς Σοσιαλιστές της Αμερικής (DSA) και ενσωμάτωσε τόσο τη μέθοδο του Αλίνσκι όσο και τις μαρξιστικές διδασκαλίες.
Ας μη πάμε όμως μακρυά. Η τραυματική εμπειρία που είχε η πατρίδα μας από την διακυβέρνηση των ντόπιων νεοκομμουνιστών του Σύριζα παραμένει ανεξίτηλα χαραγμένη στη συλλογική μας μνήμη. Ένα νεκροταφείο ιδεών βγαλμένο από τον σκουπιδότοπο της Ιστορίας. Αντίθεοι και πολέμιοι του Χριστού και της εκκλησίας του, με απύθμενο μίσος εναντίον του Θεού, εωσφοριστές κομμουνιστές ριζοσπάστες, πλανώντες και πλανώμενοι.
Ο κίνδυνος να χάσουμε την ελευθερία μας και την δημοκρατία μας είναι υπαρκτός. Ουσιαστικά οδεύουμε, με τέτοιες αριστερού-εωσφορικού τύπου πρακτικές, σε κατάργηση της δημοκρατίας και σε αστυνομοκρατούμενο κράτος, όπως αυτό των ανελεύθερων καθεστώτων. Η Δύση και συνακόλουθα η πατρίδα μας θα καταντήσει όπως η ολοκληρωτική κομμουνιστική Κίνα, αν αποδιώξει τον Θεό και ακολουθήσει δρόμους αντίθετους του θελήματός Του.

 * δημοκρατικός σοσιαλιστής, θεωρείται νεώτερος εκπρόσωπος της Μαρξιστικής Σχολής της Φρανκφούρτης 

***************************************

Το Μήνυμα της Αριστεράς στην οργάνωση Samaritan's Purse:

 Δεν μπορείτε να δηλώνετε Χριστιανοί.


Θα ήταν πράγματι σκάνδαλο αν η χριστιανική φιλανθρωπική οργάνωση Samaritan's Purse[1] αρνιόταν να περιθάλψει έναν ομοφυλόφιλο άνδρα ή λοιδορούσε ένα τρανς άτομο ή έκανε διακρίσεις εναντίον μιας λεσβίας όσον αφορά την ιατρική περίθαλψη. Αλλά κανένα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί ποτέ. Αντίθετα, αυτή η πολύ μεγάλη, χριστιανική ανθρωπιστική οργάνωση που εξυπηρετεί κάθε άτομο που έχει ανάγκη, αναθεματίζεται από την Αριστερά για έναν μόνο λόγο:
"Το Samaritan's Purse είναι μια χριστιανική οργάνωση, που χρησιμοποιεί χριστιανούς  εργάτες και πιστεύει στις ιστορικές διδασκαλίες της Βίβλου."
Μόνο αυτό είναι το έγκλημά της!
Αυτό και μόνο είναι το λάθος της!
Και για αυτήν την αδιανόητη(!) παράβαση, για αυτό το τερατώδες(!) κακό, για αυτό το ειδεχθές  ανατριχιαστικό έγκλημα(!), το να είσαι δηλαδή χριστιανός, διαμαρτύρεται η Αριστερά.
Ήταν αρκετά άσχημο που στο Ηνωμένο Βασίλειο εναντιώθηκαν στον Φράνκλιν Γκράχαμ, λόγω των φιλοβιβλικών θέσεων του σχετικά με τη σεξουαλικότητα και το γάμο. Αποτελεί το τίμημα για τη στάση του υπέρ της βιβλικής αλήθεια και ενάντια στην αντιπολίτευση του ριζοσπαστικού LGBTQ ακτιβισμού.
Αλλά είναι πολύ χειρότερο να εναντιώνονται στον ανθρωπιστικό βραχίονα του Φράνκλιν Γκράχαμ, το Samaritan's Purse, το οποίο εξυπηρετεί ανιδιοτελώς τους αρρώστους και τους πονεμένους παγκοσμίως, μόνο και μόνο, επειδή η πίστη των εργατών της οργάνωσης είναι χριστιανική.
Τι συμβαίνει στην κοινωνία μας;
Όπως σημείωσε ο John Hirschauer στο National Review, "οι εθελοντές του Samaritan's Purse έθεσαν τον εαυτό τους σε κίνδυνο, ενεργώντας ως κυματοθραύστες εξάπλωσης της πανδημίας προσφέροντας αρωγή σε ένα δημοτικό νοσοκομειακό σύστημα που κινδυνεύει να καταρρεύσει υπό το βάρος του covid-19. Οι Χριστιανοί εθελοντές της ομάδας εκτίθενται σε μόλυνση και στην ασθένεια χωρίς καμία επιβάρυνση για τους ασθενείς, αντιμετωπίζοντας τον άρρωστο χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τη φυλή, τη θρησκεία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό."
Ωστόσο, την Τρίτη, 15 Απριλίου, το NBC News ανέφερε ότι, "μια ομάδα ακτιβιστών LGBTQ στάθηκε αρκετά μέτρα μακριά από το υπαίθριο νοσοκομείο Samaritan's Purse στο γκαζόν του East Meadow και ασκούσαν δριμεία κριτική στους δημοτικούς και πολιτειακούς άρχοντες της πόλης και στους υπεύθυνους του νοσοκομείου Mount Sinai για την συνεργασία με την χριστιανική ανθρωπιστική οργάνωση αρωγής που περιθάλπει ασθενείς με covid-19, που δεν μπορούν να τους δεχτούν τα νοσοκομεία λόγω έλλειψης κλινών."
Ο Jay W. Walker, ακτιβιστής του Reclaim Pride Coalition, εξέφρασε την απορία: "Πώς τολμά(;), αυτή η ομάδα να βρίσκεται εδώ, ενώ  θεωρείται ότι φέρει το μίσος(;) και το δηλητήριο(;) στην πόλη μας, σε μια εποχή κρίσης όταν οι άνθρωποι μας πολεμούν μια πανδημία;"
Είναι αλήθεια, όπως σημείωσε το NBC News, ότι : "Το νοσοκομείο στελεχώνεται από χριστιανούς γιατρούς και νοσηλευτές με εμπειρία στη θεραπεία μολυσματικών ασθενειών. Και αυτοί οι Χριστιανοί προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για να βοηθήσουν αγνώστους, θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο υπακούοντας στη θεϊκή εντολή «να αγαπάς τον πλησίον σου ως τον εαυτό σου». Όμως, οι πολιτικές της Samaritan Purse απαιτούν από τους περισσότερους συνεργάτες και μερικούς από τους εθελοντές της πλήρους απασχόλησης, να υπογράψουν μια έκφραση πίστης που περιλαμβάνει τη δήλωση ότι :«πιστεύουμε ότι ο γάμος είναι αποκλειστικά η ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας»".
Ω, τι τρόμος! Ω, τι μίσος! Πως τολμά αυτή η χριστιανική οργάνωση, με επικεφαλής τον γιο του Μπίλι Γκράχαμ[3], να υποστηρίζει τις βιβλικές αξίες! Πως τολμούν αυτοί σήμερα, να υποστηρίζουν τον γάμο όπως ακριβώς τον υποστηρίζει η χριστιανική εκκλησία και η συναγωγή τις δύο τελευταίες χιλιετίες! Πως τολμούν να αρνηθούν να γονατίσουν στο βωμό της πολιτικής ορθότητας! Ω, τι ντροπή!
Γράφοντας στο New York Post στις 3 Απριλίου, ο Bob McManus επεσήμανε ότι η οργάνωση Samaritan's Purse πάντοτε ομολογούσε την αποστολή της και το μήνυμά της δυνατά και ξεκάθαρα:
"Γιατί ήρθaτε;" ρωτάει στην ιστοσελίδα της.
Η απάντηση είναι πάντα η ίδια:
"Έχουμε έρθει να σας βοηθήσουμε στο Όνομα του Κυρίου Ιησού Χριστού."
Και όμως εκεί ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα: "Είναι Χριστιανοί που έρχονται να υπηρετήσουν στο όνομα του Κυρίου Ιησού Χριστού. Για τον λόγο αυτό, έχουν υπερβεί μια επικίνδυνη κόκκινη γραμμή - τουλάχιστον, στα μάτια ανδρών όπως ο νεοκομμουνιστής δήμαρχος της Νέας Υόρκης και υπέρμαχος των φονιάδων Σαντινίστας,  ντε Μπλάζιο."
Όπως έγραψε ο McManus (στο κλασικό στιλ του New York Post), "ο διευθύνων σύμβουλος[4] της Gotham[5] αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχει αποδεχτεί μια προσφορά βοήθειας από έναν οργανωμένο χριστιανικό οργανισμό ανακούφισης έκτακτης ανάγκης, αλλά αντιμετώπισε την προσφορά με εχθρική διάθεση.
"Φαίνεται ότι στο Blasville, οι Χριστιανοί, οπλισμένοι με τόνους εξελιγμένου ιατρικού εξοπλισμού, που τόσο πολύ λείπει από την πόλη αυτή τη στιγμή καθώς και τη τεχνογνωσία για τη χρήση του, είναι πιθανώς ύποπτοι. Και ίσως να πρέπει να αποβληθούν."
"Συνεπώς αυτό που δημιουργούσε πρόβλημα στην αποδοχή των υπηρεσιών της Samaritan's Purse,  που ίσως είναι πιο γνωστή για τις κλινικές καταπολέμησης του Ebola που ίδρυσε στη Δυτική και Κεντρική Αφρική την τελευταία δεκαετία, ήταν η χριστιανική ασυμβίβαστη ιδεολογία της."
Με κάποιον τρόπο, όμως, ο δήμαρχος ντε Μπλάζιο με έκπληξη πληροφορήθηκε ότι η οργάνωση του Φράνκλιν Γκράχαμ ήταν στην πραγματικότητα - ω όχι! - Χριστιανική. Και έτσι σχολίασε, "Είπα αμέσως στην ομάδα μου ότι έπρεπε να συγκεντρώσουμε ακριβείς πληροφορίες για το συμβαίνει. Θα πρέπει να υπάρχει μια προσέγγιση που να είναι πραγματικά συνεπής με τις αξίες της Νέας Υόρκης;"
Α, ναι, οι αξίες της Νέας Υόρκης! Της πόλης που σφαγιάζει δια των εκτρώσεων περισσότερα αγέννητα μωρά αφροαμερικάνων από όσα γεννιούνται κάθε χρόνο
Και είναι η πόλη που διακηρύττει με στεντόρεια φωνή:
"Εάν επιμένετε στις χριστιανικές πεποιθήσεις και αξίες, δεν μπορείτε να υπηρετήσετε τους πολίτες μας. Ούτε καν με δικά σας έξοδα και ας βάζετε σε κίνδυνο και τη ζωή σας. Όχι, δεν σας επιτρέπουμε αν το κάνετε ως πιστοί του Ιησού Χριστού. Προτιμούμε να αφήσουμε τα θύματα της COVID-19 να πεθάνουν στον πόνο και στη δυστυχία τους. Δεν θέλουμε, ανάμεσα στα πόδια μας, αληθινούς χριστιανούς για να βοηθήσουν στην κρίση της πανδημίας."
Αυτή είναι κατάντια και αποτελεί προειδοποίηση που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Σε τελική ανάλυση, εάν διαδηλώνουν ενάντια σε μια χριστιανική ανθρωπιστική οργάνωση, εν μέσω πανδημίας, εξαιτίας των βιβλικών της αξιών, τι θα συμβεί στις εκκλησίες και στον κλήρο σε περιόδους υγείας και ευημερίας;
Πριν από δεκαπέντε χρόνια, είχα πει περιπαιχτικά, ότι όσοι βγήκαν από την ντουλάπα θα θέλουν να βάλουν εμάς τους Χριστιανούς που πιστεύουν στη Βίβλο, μέσα στην ντουλάπα.
Από τότε φαίνεται ότι έχει περάσει μία ολόκληρη ζωή.
Για όσους κοιμούνται ακόμα, είναι καιρός να ξυπνήσουν!
Dr Michael Brown
ΠΗΓΗ : In the Line of Fire

*******************************************

[1] Η Samaritan's Purse είναι ένας χριστιανικός οργανισμός ανθρωπιστικής βοήθειας που παρέχει βοήθεια σε άτομα με ανάγκες, παγκοσμίως, ως βασικό μέρος του χριστιανικού ιεραποστολικού έργου του.
[2] Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Billy Graham Evangelistic Association (BGEA) και του οργανισμού Samaritan's Purse.
[3] Αμερικανός Ιεραπόστολος, πνευματικός σύμβουλος σε πολλούς προέδρους των ΗΠΑ.
[4] Εννοεί τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης ντε Μπλάζιο.
[5] Ειρωνική ταύτιση της Νέας Υόρκης με την πόλη του Μπάτμαν στο αντίστοιχο κόμικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.