Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 2022

 

Σήμερα διαβάζουμε στην Ιστοσελίδα της Ναυτεμπορικής:

¨Με μωβ χρώμα Φωταγωγήθηκε η πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα σήμερα και τις επόμενες δύο ημέρες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου.

Η πρεσβεία επιδιώκει να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη σχετικά με τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία.¨

   Στην Ιστοσελίδα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά προβάλλεται το καλωσόρισμα στην οικογένεια των Εκπαιδευτικών του Πειραιά της Παραολυμπιονίκου Αναστασίας Πυργιώτη, κλ. ΠΕ 23 – Ψυχολόγου, αποφοίτου του Παντείου Πανεπιστημίου και κατόχου χάλκινου μεταλλίου στους παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο (2020), η οποία ανέλαβε υπηρεσία ως αναπληρώτρια στις 07 Οκτωβρίου 2022. Η  ανάρτηση αυτή μόνο υπερηφάνεια μπορεί να προκαλεί σε κάθε καλοπροαίρετο επισκέπτη.

   Στην ίδια Ιστοσελίδα μεταξύ άλλων προβάλλονται δράσεις, όπως βράβευση Μαθητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  που διακρίθηκαν σε Παγκόσμιες Αθλητικές Διοργανώσεις με την παρουσία Παραολυμπιονικών και Ολυμπιονικών.

Οι έγγραφες ανακοινώσεις - καταγγελίες  που έγιναν για τις παραπάνω αναρτήσεις, ότι  ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ¨αντιμετωπίζει τον διαδικτυακό τόπο της Δ.Δ.Ε. Πειραιά ως προσωπικό του facebook ¨, μόνο μικροψυχία αποδεικνύουν.

   Και δυστυχώς υπάρχει και συνέχεια…

   Χαρακτηρισμοί, όπως ¨αήθης – τρομοκρατία – αθλιότητες ¨, δεν δικαιολογούνται από την « συνδικαλιστική άδεια » και εφόσον είναι ανυπόστατες χαρακτηρίζουν τους γράφοντες και όχι αυτούς για τους οποίους γράφονται.

   Υπηρετούμε τον συνδικαλισμό στην Εκπαίδευση με αγωνιστικότητα, αποτελεσματικότητα, ευγένεια και ήθος, σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες που συνάδουν με το λειτούργημα του Εκπαιδευτικού. Η ευπρέπεια στον συνδικαλισμό και δη στον χώρο της Εκπαίδευσης είναι απαραίτητη.

 

ΤΟ  Δ.Σ. ΤΗΣ  Δ.Α.Κ.Ε.  ΠΕΙΡΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.