Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας των νεοκομμουνιστών

Την Πανδημία του covid-19 καθώς και τον άδικο θάνατο του μαύρου Τζορτζ Φλόιντ κρατούμενου στην Μινεάπολη των ΗΠΑ, προσπαθεί το βαθύ νεοεποχίτικο κράτος των ΗΠΑ με συμμάχους τους αριστερούς Δημοκρατικούς, κάποιους ρεπουμπλικάνους και με μονάδες κρούσεις τους Antifa, να παρασύρει τον αμερικανικό λαό εναντίον του εκλεγμένου Προέδρου Τράμπ.
Πριν τον θάνατο του Φλόιντ οι δημοκρατικοί κατηγορούσαν τον Πρόεδρο Τράμπ ψευδώς, για ελλειπή μέτρα σχετικά  με την Πανδημία και ιδιαιτέρως οι Δημοκρατικοί κυβερνήτες ορισμένων Πολιτειών επέμεναν στο Λοκ Ντάουν με σκοπό να αυξηθεί η ανεργία, να υποχωρήσει η οικονομία και να δημιουργηθεί κλίμα δυσαρέσκειας εναντίον του Προέδρου ώστε να χάσει τις επικείμενες εκλογές.
Με τον ατυχή θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ "λησμόνησαν" οι Δημοκρατικοί τον κίνδυνο από την Πανδημία και ξεσήκωσαν τον κόσμο να βγει στους δρόμους  για να διαμαρτυρηθεί, γνωρίζοντας εκ των προτέρων που οδηγούν τέτοιες διαμαρτυρίες. Στο χάος και την καταστροφή.  Αν οι διαδηλώσεις οδηγήσουν σε έξαρση την Πανδημία με επί πλέον εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους αυτό δεν απασχολεί την Αριστερά, αν και θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη. Οι θάνατοι και οι αντιφασιστικές διαδηλώσεις είναι βούτυρο στο ψωμί των αριστερών για να καταλάβουν την εξουσία. Ας μη ξεχνάμε τους αδικοχαμένους της Μαρφίν στην πατρίδα μας. Τελικά οι Αριστεροί προέρχονται όλοι από το ίδιο φύραμα. Τα ίδια έκαναν και στην Ελλάδα με τον Γρηγορόπουλο, ψωμίζοντας τους Έλληνες με φρούδες ελπίδες και τερατώδη ψέματα.
Το επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά ότι αν οι Δημοκρατικοί αριστεροί πάρουν την εξουσία στις ΗΠΑ, αυτό θα αποτελέσει καθοριστικό πλανητικό γεγονός, θα χαθεί η Δημοκρατία και ο κόσμος θα οδηγηθεί στην δικτατορία της πολιτικής ορθότητας των νεοκομμουνιστών.

      Τι συνέβη με τους φόβους μας σχετικά με τη διάδοση του COVID-19
Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020, κοντά στον
Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, για το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, ενός μαύρου που ήταν υπό
 την κράτηση της αστυνομίας στη Μινεάπολη. Ο Φλόιντ πέθανε κατά την ακινητοποίησή του
 από αστυνομικούς της Μινεάπολης. ( AP Photo / Alex Brandon )
 Δεν ελαχιστοποιώ τη σοβαρότητα του COVID-19. Έχασα έναν φίλο από τον ιό. Ένας άλλος φίλος ήταν θετικός για 45 ημέρες και ο ίδιος έχασε δύο από τους δικούς του φίλους. Άλλοι γνωστοί έχουν χάσει φίλους και αγαπημένους. Καθώς γράφω, ένας φίλος στα 40 του νοσηλεύτηκε ξανά. Αυτές οι απώλειες είναι τραγικές και αναμφισβήτητες. Απλώς αμφισβητώ την απάντησή μας στον ιό υπό το φως της μαζικής, εθνικής διαμαρτυρίας. Τι συνέβη όμως με τους φόβους μας;
Δεν είμαι επιστήμονας και δεν έχω καμία εμπειρία στον τομέα της επιδημιολογίας. Μου φαίνεται όμως ότι μόνο αυτές οι δύο προτάσεις μπορούν να είναι αληθινές. Είτε το εθνικό μας λοκ ντάουν ήταν υπερβολική αντίδραση, είτε πρόκειται να δούμε μια τεράστια αύξηση των λοιμώξεων από τον ιό σε ολόκληρη τη χώρα.
Φυσικά, υπάρχει και το ζήτημα των προφανών διπλών προτύπων όσον αφορά το τι επιτρέπεται και τι όχι. Όπως έγραψα σε tweet στις 31 Μαΐου:
"Θέλετε να πάτε σε λειτουργία σε εκκλησία; Όχι! Απαγορεύεται! Θα πρέπει να μείνετε σπίτι.
Θέλετε να ανοίξετε εκ νέου την επιχείρησή σας, ώστε να μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς και να φροντίσετε την οικογένειά σας; Όχι! Απαγορεύεται! Θα πρέπει να μείνετε σπίτι.
Θέλετε να δημιουργήσετε ταραχές, να λεηλατήσετε και να κατεδαφίσετε την πόλη; Μπορείτε άνετα να το κάνετε!"
Όμως κάποιος μπορεί να πει:  "Ναι, αλλά κανείς δεν δίνει άδεια στους λεηλατητές και τους ταραξίες. Παραβιάζουν το νόμο και αψηφούν τις αρχές."
Ακούγεται αρκετά αληθινό.
Τι γίνεται όμως με τους ειρηνικούς διαδηλωτές;
Σύμφωνα με μια έκθεση του NPR, "Μαζικές διαμαρτυρίες που ξέσπασαν ενάντια της αστυνομικής βίας κατά των μαύρων στην Αμερική εγείρουν ανησυχίες σχετικά με τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωναϊού. Ωστόσο, ορισμένοι εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας, ακόμη και όταν ζητούν προσοχή, δήλωσαν ότι υποστηρίζουν τις διαδηλώσεις - επειδή ο ρατσισμός αποτελεί επίσης τρομερή απειλή για την υγεία."
Στην πραγματικότητα, άλλοι υποστηρίζουν  συνεχώς για τουλάχιστον δύο μήνες ότι μια οικονομική κατάρρευση αποτελεί τρομερή απειλή για την υγεία, και ορισμένοι επεσήμαναν ότι το εκτεταμένο λοκ ντάουν αποτελεί επίσης μια τρομερή απειλή για την υγεία, όσον αφορά τις αυτοκτονίες και την κατάθλιψη. Μία αναφορά προέβλεπε ακόμη και ότι στην Αυστραλία, οι θάνατοι από αυτοκτονίες θα μπορούσαν να καταλήξουν να ξεπεράσουν τους θανάτους από το COVID-19.
Άρα, υπάρχουν πολλά να συζητηθούν όταν πρόκειται για αποφάσεις πολιτικής.
Αλλά εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα για μένα (και πολλούς άλλους). Είναι αυτός ο ιός τόσο επικίνδυνος όσο νομίζαμε ή όχι; Είναι τόσο μεταδοτικός; Είναι τόσο φονικός;
Τώρα ακούμε από το CDC ότι το ποσοστό θνησιμότητας είναι πολύ χαμηλότερο από ότι φοβόμαστε. Υπό το πρίσμα αυτό, ο συντηρητικός σχολιαστής Steve Deace έθεσε ορισμένα σημαντικά ερωτήματα για τον Δρ Fauci.
Τώρα, με τις μαζικές διαμαρτυρίες σε όλο το έθνος και με τα ανάμεικτα μηνύματα από ειδικούς στον τομέα της υγείας για αυτές τις διαμαρτυρίες, πρόκειται να μάθουμε πόσο επικίνδυνο είναι το COVID-19.
Η πολιτεία της Καλιφόρνιας εξακολουθεί να περιορίζει τις εκκλησιαστικές συγκεντρώσεις σε λιγότερα από 100 άτομα, ακόμα κι αν το κτίριο χωρά 5.000 και μια εκκλησία έχει 20.000 μέλη. Όχι περισσότερα από 100 άτομα σε μια λειτουργία! (Δυστυχώς, το Ανώτατο Δικαστήριο επικύρωσε την απόφαση αυτή, χάρη στον Ανώτατο Δικαστή Ρόμπερτς που ανήκει στους φιλελεύθερους δικαστές.)
Οι μικρές επιχειρήσεις παρέμειναν κλειστές. Τα εστιατόρια ανοίγουν με θέσεις περιορισμένης χωρητικότητας. Αθλητικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται χωρίς ζωντανό κοινό. Τα σχολεία παραμένουν κλειστά - όλα λόγω του φόβου της εξάπλωσης του ιού μαζικά, που θα καταστρέψει το σύστημα υγείας.
Ωστόσο, πολλές χιλιάδες ανθρώπων συγκεντρώνονται στους δρόμους, στέκονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, βαδίζουν δίπλα-δίπλα,  και πολλοί από αυτούς δεν φορούν μάσκες.
Έτσι, πάλι, η κοινή λογική μου λέει ότι πρόκειται να δούμε μια τεράστια αύξηση των λοιμώξεων (που ελπίζω ότι δεν ισχύει, αλλά θα μπορούσε να ισχύει), ή σύντομα θα αισθανθούμε ανόητοι εξ αιτίας των υπερβολικών μέτρων απομόνωσης. (Για να είμαι σαφής, δεν επικρίνω τους ειρηνικούς διαδηλωτές και αναγνωρίζω το δικαίωμά τους να παίρνουν δημόσια θέση.)
Η προσωπική μου τάση είναι να είμαι γεμάτος πίστη στον Θεό, απόλυτα σίγουρος και υπερβολικά αισιόδοξος, πρώτα να ασκώ δράση και μετά να κάνω υπολογισμούς. Όμως, όπως έγραψα στο νέο μου βιβλίο " Όταν ο κόσμος σταματά: Λόγια ελπίδας, πίστης και σοφίας στη μέση της κρίσης", η σοφία έχει μεγάλη αξία. Έτσι, με τα χρόνια, έχω μάθει να περπατάω με σοφία και πίστη, που είναι πραγματικά δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Έχω επίσης τεκμηριώσει αρκετές περιπτώσεις όπου οι ποιμένες καυχιόταν για την πίστη τους και υπάκουσαν στις κυβερνητικές οδηγίες, αλλά τελικά πέθαναν από  τον ιό.
Και έτσι, επειδή δεν ήθελα να είμαι αλαζονικός, σαν να ήμουν ανίκητος ένας άνδρας 65 ετών, ακολούθησα επίσης ορισμένες οδηγίες. Είχα απολυμαντικά μαντηλάκια στο αυτοκίνητό μου για να απολυμάνω τα χέρια μου μετά τα ψώνια στο παντοπωλείο. Και για μικρό χρονικό διάστημα, η Νάνσυ η γυναίκα μου και εγώ απολυμαίναμε τα είδη παντοπωλείου μόλις τα μετέφερα σπίτι. Σε τελική ανάλυση, αυτό συνέστησαν οι ειδικοί.
Αλλά τότε μας είπαν ότι ο ιός δεν μπορούσε να εξαπλωθεί μέσω άψυχων αντικειμένων. Ή θα μπορούσε;
Είτε έτσι είτε αλλιώς είμαστε εδώ σήμερα, με κάποιες από τις ίδιες φωνές που ούρλιαζαν για ακραία προσοχή πριν από λίγες εβδομάδες, αλλάζοντας τώρα τον τόνο τους.
Πρόκειται να ανακαλύψουμε εάν η εξαιρετική προσοχή ήταν δικαιολογημένη ή αν έχουμε παραπλανηθεί μαζικά (ακόμη και αν έγινε όχι με ταπεινά ελατήρια, ειλικρινά) σε μια κλίμακα που δεν έχουμε ξαναδεί στην ιστορία μας.
Το μέλλον θα δείξει.
Dr. Michael Brown
ΠΗΓΗ : charismanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.