Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Υπάρχει πρόβλημα στην κυβέρνηση με την κα Κεραμέως; - Ναι στα Τζαμιά, όχι στις Εκκλησιές…

του Παναγιώτη Αποστόλου
Κοντεύουν έντεκα μήνες που αυτή η κυβέρνηση διαχειρίζεται τις τύχες της Πατρίδος και του λαού μας. Δεν είναι ζήτημα του παρόντος κειμένου να κρίνει το συνολικό έργο της κυβέρνησης, γι΄ το χρονικό διάστημα που είναι στην Εξουσία!
Η κάθε κυβέρνηση αποτελείται από υπουργούς, που έχουν την ευθύνη των πράξεων και των αποφάσεών τους και αναλόγως πιστώνονται ή χρεώνονται το αποτέλεσμα αυτών. Κοντά ένας χρόνος, πιστεύω πως είναι υπεραρκετός για να μπορεί να κριθεί ένας υπουργός.
Σύμφωνα λοιπόν με τις αντιδράσεις της κοινωνίας μπορεί να συμπεράνουμε ποιοι εκ των υπουργών της κυβερνήσεως έχουν εισπράξει αρνητική εικόνα, αφού η κριτική που τους ασκείται είναι συχνή και επί πολλών θεμάτων!
Έτσι εξ όσων εισπράττουμε από την κοινή γνώμη, σε αυτούς είναι ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και βεβαίως τη μερίδα του λέοντος “κερδίζει” η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως!
Βαρύ “κατηγορητήριο” κατά της κ. Νίκης Κεραμέως…
Η κ. Νίκη Κεραμέως έχει γίνει ο σάκος του μποξ για πολλές κοινωνικές ομάδες του λαού μας, με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της, για θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου της. Επίσης της καταλογίζεται, μια υπέρμετρη λατρεία στην καθημερινή της έκθεση στα κανάλια. Είτε υπάρχει ιδιαίτερος λόγος είτε όχι.
Συνέχεια Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.