Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Εκστρατεία κατά των εκτρώσεων, σε χώρους του Μετρό

Η αφίσα φέρει την υπογραφή του κινήματος "Αφήστε με να ζήσω", ένωσης που απαρτίζεται από 18 χριστιανικά σωματεία αντίθετα στην δολοφονία των αγέννητων.
Στην αφίσα εικονίζεται ένα βρέφος και γύρω από αυτό παρουσιάζονται διάφορες πληροφορίες, για τα στάδια μίας εγκυμοσύνης.
Χαρακτηριστικά, διαβάζουμε:
«Ήξερες ότι στο αγέννητο παιδί από την 18η εβδομάδα ΚΤΥΠΑ η ΚΑΡΔΙΑ του; Από την 42η μέρα ανιχνεύονται ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ κύματα; Από την 8η εβδομάδα ΌΛΑ τα όργανά του έχουν δημιουργηθεί; Από την 10η εβδομάδα ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΟΝΟ; ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗ ΖΩΗ…! ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»
Από κύκλους της ΣΤΑΣΥ, υπεύθυνης για τη διαχείριση των χώρων του Μετρό, αναφέρεται ότι η διαφήμιση έχει αναρτηθεί σε 17 διαφορετικούς σταθμούς και θα παραμείνει εκεί για τις επόμενες 14 ημέρες.
Το αίτημα για διαφήμιση έγινε από την Πανελλήνια Ένωση Φίλων Πολυτέκνων και εγκρίθηκε από το εμπορικό τμήμα της εταρείας ΣΤΑΣΥ ΑΕ.
Εμείς θα πούμε τούτο : αν η εκστρατεία αυτή αποτρέψει μία μόνο γυναίκα από την άμβλωση, να σκοτώσει δηλαδή το σπλάχνο της, η εκστρατεία αυτή πέτυχε τον στόχο της.
Τα εγκλήματα της Αριστεράς εις βάρος της  Ελλάδος, προβάλλονται στα τεμαχισμένα κορμάκια των αθώων αυτών υπάρξεων. Το εγκληματικό αριστερό ΠΑΣΟΚ(νόμος 1609 του 1986 περί αμβλώσεων) και άπασα η Αριστερά είναι ηθικά υπεύθυνη για αυτό το διαχρονικό έγκλημα που είχε σαν άμεσο αποτέλεσμα την μετατροπή των ελλήνων σε έθνος γερόντων, εύκολο θύμα των φασιστών τύπου Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.