Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Κε Γεωργιάδη αμφισβητούμε και μάλιστα έντονα τις αμβλώσεις

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με το εξώφυλλο της εφημερίδας sportime της 29ης Δεκεμβρίου 2019 όπου υπήρχε η φωτογραφία ενός χεριού που έχει στην παλάμη ένα βρέφος, ενώ δίπλα έχουν παρατεθεί διάφορα στοιχεία για τις εκτρώσεις στην Ελλάδα και από κάτω αναγράφεται με κεφαλαία η πρόταση «ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ», έγραψε τα εξής:
                               
Ο όρος δικαίωμα αναφέρεται γενικά είτε σε ηθικό δικαίωμα, το οποίο θεμελιώνεται σε ηθικές αρχές, είτε σε νομικό δικαίωμα, το οποίο κατοχυρώνεται από το νόμο.
Το εγκληματικό ΠΑΣΟΚ, είναι αυτό που κατά γενική πλέον ομολογία κατέστρεψε την Ελλάδα χρησιμοποιώντας δανεικά για να οικοδομήσει το κράτος των πρασινοφρουρών υπερχρεώνοντας τις παρούσες και μέλλουσες γενεές, και εφαρμόζοντας την αποτυχημένη αριστερή ατζέντα του στην ελληνική κοινωνία, μέρος της οποίας είναι ο νόμος 1609 του 1986 περί αμβλώσεων.
Το να αποδέχεται κάποιος ότι ο φόνος του αγέννητου παιδιού(άμβλωση) από την ίδια του την μητέρα προστατεύει τα βιοτικά συμφέροντα της μητέρας είναι απολύτως εξωφρενικό. Αυτό το "δικαίωμα" έρχεται σε ευθεία αντίθεση  με το δικαίωμα στη ζωή που ανήκει στις βασικές ηθικές αρχές κάθε κοινωνίας, σε κάθε εποχή. Η θολοκουλτούρα της αριστεράς και ο εξτρεμισμός των τρελαμένων φεμινιστριών που επέβαλαν στην ελληνική κοινωνία την άμβλωση κατέληξε να μεταβάλλει την πατρίδα μας σε έθνος γερόντων με συνεπακόλουθο την εξαφάνισή του, αν δεν ληφθούν σοβαρά μέτρα, λίαν συντόμως.
Κύριε Υπουργέ, πρέπει επί τέλους να απαλλαγεί ο ελληνικός λαός από τις ιδεοληψίες και τις στρεβλώσεις της κοινής λογικής που επέβαλε η Αριστερά από το 1974 και πέρα στην ελληνική κοινωνία. Όπως αυτό, που βάφτισε τον φόνο του αγέννητου από την μητέρα του "δικαίωμα".
Στις Ηνωμένες Πολιτείες αντιλήφθηκαν το πρόβλημα και κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση για να το επιλύσουν. Για παράδειγμα, στην πολιτεία της Αλαμπάμα απαγορεύτηκαν οι εκτρώσεις. Δεν νομίζουμε ότι η αμερικάνικη κοινωνία μπορεί να κατηγορηθεί ως απολίτιστη ή οπισθοδρομική.
Κύριε Υπουργέ, θα διαφωνήσουμε έντονα μαζί σας. Το ΄"δικαίωμα" της γυναίκας στην άμβλωση το αμφισβητούμε και μάλιστα έντονα. Και πρέπει άμεσα να το αμφισβητήσει και η ελληνική πολιτεία, αν θέλουμε τούτα τα χώματα να κατοικούνται και στο μέλλον από τους απόγονους του ¨Έλληνα και της Νύμφης Ορσηίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.