Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΟΗΕ! «Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ – ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»

Με μια ομιλία «φωτιά» από του βήματος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σήμερα όλες τις χώρες να ενστερνιστούν τον πατριωτισμό και να απορρίψουν την παγκοσμιοποίηση, λέγοντας ότι οι σοφοί ηγέτες βάζουν πρώτα τον λαό και τη χώρα τους.
«Το μέλλον δεν ανήκει σε αυτούς που προωθούν την παγκοσμιοποίηση, αλλά σε αυτούς που ασπάζονται τον πατριωτισμό», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε μια ομιλία προς όλες τις κατευθύνσεις.
«Ο ελεύθερος κόσμος πρέπει να ενστερνιστεί τα εθνικά του θεμέλια. Δεν πρέπει να προσπαθεί να τα διαγράψει ή να τα αντικαταστήσει», δήλωσε στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.
«Κοιτώντας ολόγυρα σε αυτόν το πανέμορφο πλανήτη, η αλήθεια είναι απλή: Εάν θέλετε ελευθερία, να νιώθετε περήφανοι για τη χώρα σας, εάν θέλετε δημοκρατία κρατείστε την κυριαρχία σας. Και εάν θέλετε ειρήνη να αγαπάτε την πατρίδα σας. Οι σοφοί ηγέτες βάζουν πρώτα τον λαό και τη χώρα τους» είπε ο πρόεδρος Τραμπ για να συνεχίσει:
«Το μέλλον ανήκει στα κυρίαρχα και ανεξάρτητα κράτη που προστατεύουν τους πολίτες τους, σέβονται τα γειτονικά έθνη και τιμούν τις διαφορές που κάνουν κάθε έθνος διαφορετικό και μοναδικό.
Το μέλλον δεν ανήκει στους υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης, το μέλλον ανήκει στους πατριώτες», πρόσθεσε.
Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα ότι θα καταλήξει σε μια «εξαίρετη» εμπορική συμφωνία με το Ηνωμένο Βασίλειο όταν το τελευταίο αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. «Εργαζόμαστε στενά με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον για μια εξαίρετη εμπορική συμφωνία».
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ απηύθυνε επίσης προειδοποίηση προς την Κίνα λέγοντας πως ο καιρός των «καταχρήσεων» στον εμπορικό τομέα «έχει παρέλθει» και κάλεσε το Πεκίνο να προστατεύσει «τον δημοκρατικό τρόπο ζωής» του Χονγκ Κονγκ.
«Στη διάρκεια των χρόνων αυτών οι καταχρήσεις» στο διεθνές εμπόριο «είχαν γίνει ανεκτές, είχαν αγνοηθεί, αν όχι ενθαρρυνθεί», είπε επιρρίπτοντας την ευθύνη γι΄αυτό στην «παγκοσμιοποίηση». «Σε ό,τι αφορά την Αμερική, αυτές οι ημέρες έχουν παρέλθει».
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών διαβεβαίωσε επίσης ότι θα παρακολουθεί «από πολύ κοντά» τον τρόπο με τον οποίο η Κίνα διαχειρίζεται την κρίση στο Χονγκ Κονγκ. «Ο κόσμος περιμένει σθεναρά η κινεζική κυβέρνηση να σεβαστεί τη δεσμευτική συνθήκη της και να προστατεύσει την ελευθερία και τον δημοκρατικό τρόπο ζωής της πρώην βρετανικής επαρχίας.
Ο Πρόεδρος Τράμπ είπε πολλές αλήθειες που αφορούν και την χώρα μας. Εκχωρήσαμε το νόμισμά μας στις Βρυξέλλες, δηλαδή στους Γερμανούς με αποτέλεσμα να μετατραπούμε σε Γερμανική αποικία. Η παγκοσμιοποίηση που είναι μεταμφιεσμένος κομμουνισμός ευνόησε χώρες όπως η Γερμανία και η Κίνα. 
Οι Γερμανοί στην πρόσφατη οικονομική κρίση μας φόρτωσαν όλες τις "αμαρτίες" του Ευρώ για να σώσουν τις Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες. Για 100 χρόνια τον ελληνικό πλούτο θα τον διαχειρίζονται ξένοι και όχι Έλληνες. Το γερμανικό Δ' Ράιχ μας υποχρεώνει, δήθεν με το πρόσχημα της κλιματικής αλλαγής και με μέσον τα πρόστιμα από τις Βρυξέλλες, να κλείσουμε τα θερμοηλεκτρικά εργοστάσια της ΔΕΗ που μας παρέχουν φθηνή ενέργεια από ελληνικές πρώτες ύλες και απασχολούν χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενους. Μας αναγκάζουν να στραφούμε στη "καθαρή"(πόσο καθαρή είναι σηκώνει πολύ συζήτηση) λεγόμενη ενέργεια με τα ηλιακά πάνελ και τις ανεμογεννήτριες που παράγουν σχεδόν αποκλειστικά οι γερμανικές βιομηχανίες. Για να έχουν δουλειά οι Γερμανοί και να καλοπερνούν πρέπει οι Έλληνες και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι να χρυσοπληρώνουν την ενέργεια.
Η δεξιά ελληνική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πρέπει να λάβει σοβαρά υπ΄όψη της τα λόγια του Προέδρου Τράμπ 
"Το μέλλον δεν ανήκει στους υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης, 
το μέλλον ανήκει στους πατριώτες»
Την Νίκη στην Νέα Δημοκρατία δεν την έδωσαν τα κεντροααριστερά ρετάλια του Ποταμιού αλλά οι αγνοί Έλληνες πατριώτες τους οποίους κάθε δεξιά κυβέρνηση οφείλει να σέβεται και να τιμά αλλά κυρίως να ακούει την φωνή τους. 
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.