Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Χωρίς την εξουσία, οι ιδεολογίες δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Με την εξουσία, σπάνια επιβιώνουν(Φιντέλ Κάστρο).



Ο Φιντέλ Κάστρο (1926-2016) ήταν ηγέτης της Κούβας, από το 1959 (όταν ανέτρεψε τον δικτάτορα Μπατίστα) έως το 1976 ως πρώτος Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος και πρωθυπουργός και αργότερα ως πρόεδρος της χώρας μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου του 2008, όταν αναγκάστηκε να παραιτηθεί λόγω προβλημάτων υγείας (καρκίνος στομάχου).

Είναι αλήθεια. Η Αριστερά από την εποχή του Συμμοριτοπολέμου(κατ' άλλους εμφύλιος) επώαζε στην ελληνική κοινωνία την ιδεολογία της. Το 2015 το τσουνάμι της κρίσης την έφερε στην εξουσία για να αποδειχθεί το μίσος της ενάντια σε κάθε τι ελληνικό, όμορφο και λειτουργικό που επροίκησαν την Ελλάδα οι Αιώνες.
Η εφαρμογή μαρξιστικών οικονομικών μοντέλων στην ελληνική οικονομία μόνο καταστροφή μπορούν να φέρουν. Έχει αποδειχθεί τοις πάσι εδώ και πολλά χρόνια. Όπου εφαρμόστηκαν αυτά τα μοντέλα φτώχεια, δυστυχία, δάκρυα και αίμα προκάλεσαν. Γιατί τότε επιμένουν οι Αριστεροί σε αυτή την αποτυχία;
Πέρα από τις ιδεοληψίες τους οι Αριστεροί προσπαθούν δια των μοντέλων αυτών να επιβάλλουν την εξουσία τους στις μάζες και τον λαό. Πράγματι η άμεση εξάρτηση των ανθρώπων από το κράτος, η ελεημοσύνη των επιδομάτων οδηγεί μακροπρόθεσμα σε αλλαγή κουλτούρας, ανοχή ανελεύθερων πρακτικών και υποβάθμιση του λαού σε μάζα. Δεν μπορείς να ελέγξεις κάποιον που με την αξία του, την δουλειά του, τον κόπο του, την προσπάθειά του κερδίζει τον βιοπορισμό του. Αντίθετα εύκολα αποσπάς την συναίνεση κάποιου που εξαρτάται από τα επιδόματα ελεημοσύνης που του δίνεις. Παραμένει πειθήνιος, πολιτικά ακίνητος σαν τα σκυλιά που περιμένουν από τον αφέντη τους ένα κόκκαλο για να χορτάσουν. Στις τελευταίες εκλογές η μόνη πληθυσμιακή ομάδα που κέρδισε ο Σύριζα ήταν αυτή των ανέργων επιδοματούχων.
Η  νίκη της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές αποστέρησε τους άθεους του ΣΥΡΙΖΑ από μία δεύτερη κυβερνητική θητεία. Αυτό θα σήμαινε ολοκλήρωση της εθνομηδενιστικής ατζέντας και ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας. 
Με τις δύο συνεχείς κυβερνητικές θητείες την περίοδο 81-89 κατόρθωσε να ριζώσει το ΠΑΣΟΚ στην ελληνική πολιτική ζωή καταστρέφοντας οικονομία και συνειδήσεις. Το ίδιο επέτυχε και ο Ομπάμα στις ΗΠΑ ο οποίος με τα αποτελέσματα της πολιτικής του χαρακτηρίστηκε ο χειρότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ο Θεός μας λυπήθηκε και αποστέρησε τον εθνοκτόνο Σύριζα από μία δεύτερη κυβερνητική θητεία ανοίγοντας τα μάτια του ελληνικού λαού ο οποίος ψήφισε με σύνεση και σοφία δίνοντας στην γαλάζια παράταξη την δυνατότητα να σώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.