Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Το φιλελεύθερο Χόλιγουντ είναι ρατσιστές στον ύψιστο βαθμό και με πολύ θυμό και μίσος!

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σε tweet έγραψε τα εξής:
«Το φιλελεύθερο Χόλιγουντ είναι ρατσιστές στον ύψιστο βαθμό και με πολύ θυμό και μίσος! Καλούν τους εαυτούς τους “ελίτ”, αλλά δεν είναι. Στην πραγματικότητα, είναι συχνά οι άνθρωποι τους οποίους πολεμούν, η πραγματική ελίτ. Η ταινία που βγαίνει φτιάχτηκε ώστε να προκαλέσει το χάος. Δημιουργούν τη δική τους βία και στη συνέχεια κατηγορούν τους άλλους. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ρατσιστές και κάνουν πολύ κακό στην πατρίδα μας!»

Ο Αμερικανός πρόεδρος με το tweet του χωρίς να την κατονομάζει αναφέρθηκε στη σκληρή γεμάτο υπερβολική βία δραματική ταινία με ρατσιστικό περιεχόμενο εις βάρος των λευκών, με τίτλο "The Hunt".
Στην ταινία αυτή, που επρόκειτο να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, μια ομάδα ανθρώπων συνειδητοποιεί πως έχει πέσει θύμα απαγωγής και βρίσκεται ξαφνικά σε ένα άγνωστο μέρος. Εκεί, αντιλαμβάνονται πως αποτελούν το θήραμα μιας «ελίτ λευκών» οι οποίοι τους αντιμετωπίζουν ως θηράματα και πληρώνουν προκειμένου να οργανωθεί κάθε χρόνο αυτό το κυνήγι ανθρώπων.
Η παραγωγός εταιρεία Universal αποφάσισε την περασμένη Τετάρτη να παγώσει την προώθηση του θρίλερ «The Hunt» επικαλούμενη τις ένοπλες επιθέσεις που συγκλόνισαν τις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα. «Από ευαισθησία στην προσοχή της χώρας στις πρόσφατες ένοπλες τραγωδίες, η Universal και οι παραγωγοί του "The Hunt" αρχικά πάγωσαν προσωρινά την προώθηση της ταινίας και αναθεωρούν το υλικό της καμπάνιας» ανέφερε ο εκπρόσωπος της εταιρίας.
Τελικά όμως η διάσταση που πήρε το όλο θέμα ανάγκασε την εταιρία να ανακοινώσει την ακύρωση της κυκλοφορίας της ταινίας.
Η τελική ανακοίνωση της εταιρείας δικαίωσε τον Πρόεδρο Τράμπ αλλά και όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι το Χόλιγουντ χορηγεί μια σταθερή ροή ταινιών που εκθειάζουν την ανηθικότητα, επικροτούν την ομοφυλοφιλία και χρησιμοποιούν τον ρατσισμό και την υπερβάλλουσα βία με σκοπό την "διασκέδαση".
Παρόλο που οι ταινίες που βασίζονται στην θρησκευτική πίστη έχουν πάει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια σταθερά υπονοούμενη, αντιχριστιανική και ενάντια στη Βίβλο διάθεση που εμφανίζεται σε πάρα πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.
Για τον ηθικό εκφυλισμό όχι μόνο των ΗΠΑ αλλά και ολόκληρου του κόσμου μεγάλη ευθύνη έχει το φιλελεύθερο αριστερό έκφυλο Χόλιγουντ το οποίο αποδεδειγμένα μισεί τον Πρόεδρο Τράμπ αλλά και κάθε πολιτικό με ηθικές αρχές και χριστιανό όπως ο Αντιπρόεδρος Μάικ Πένς. 
Το Χόλιγουντ είναι ο ισχυρότερος πόλος ανηθικότητας, ρατσισμού και υποστηρικτής των παρά φύσιν σεξουαλικών σχέσεων. Μαζί με τα φιλελεύθερα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως το CNN, BBC, τη δικιά μας ΕΡΤ και όλα τα αριστερόστροφα ΜΜΕ στάζουν το δηλητήριο του ηθικού εκφυλισμού και εκμαυλισμού στην ανθρωπότητα.
Επί Σύριζα η ΕΡΤ υπήρξε "κομματικό φερέφωνο" των εθνομηδενιστών άθεων Συριζαίων και η ντροπή των τηλεοπτικών σταθμών στον τόπο μας. Ελπίζουμε και ευχόμαστε η νέα διοίκηση  να υπηρετήσει το Ήθος, την Αρετή και την Πατρίδα με δικαιοσύνη και αμεροληψία. Η Αριστερά δεν έχει σχέση ούτε με το Ήθος, ούτε με την Αρετή αλλά πολύ περισσότερο δεν έχει σχέση με την Πατρίδα. Θέλουμε μια ΕΡΤ για σωστούς ανθρώπους, πατριώτες Έλληνες, έντιμους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.