Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Συγκίνηση: Ανήμερα της Παναγίας η Μυρτώ της Πάρου έκανε το πρώτο της μπάνιο μετά από 7 χρόνια

   Προκαλεί συγκίνηση και γεμίζει ελπίδα η εικόνα της Μυρτώς από την Πάρο να κάνει το πρώτο της μπάνιο στην παραλία, επτά χρόνια μετά τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του ανθρωπόμορφου τέρατος, Πακιστανού Αχμέτ Βακάς.
   Στις 23 Ιουλίου του 2012, η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, βρέθηκε ημίγυμνη, χτυπημένη και σε κώμα, σε μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Πάρου. Το κεφάλι της είχε υποστεί σφοδρό χτύπημα με πέτρα, που ζύγιζε 5 κιλά. Οι αρχές διέταξαν να διακομιστεί το γρηγορότερο δυνατό σε ένα νοσοκομείο της Αθήνας, ώστε να της παρέχουν καλύτερη φροντίδα, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν την αναζήτηση στοιχείων, για να εντοπίσουν τον κακοποιό. Τελικά συνελήφθη ο δράστης και ομολόγησε. Περιέγραψε με απόλυτη ηρεμία το έγκλημα και τις λεπτομέρειες αυτού στην αστυνομία. Σε μέσες άκρες, είπε ότι αρχικά προσπάθησε να κλέψει το κινητό τηλέφωνο της νεαρής κοπέλας, όμως εκείνη προέβαλε αντίσταση. Κατόπιν, τη χτύπησε με μία πέτρα στο κεφάλι, ώσπου αυτή έπεσε αναίσθητη στο έδαφος. Ενόσω η κοπέλα ήταν ανήμπορη πλέον να αμυνθεί εκείνος τη βίασε, συνεχίζοντας και τα χτυπήματα. Πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχει έντονος ρατσισμός εις βάρος των χριστιανών στο Πακιστάν. Τους θεωρούν σχεδόν υπάνθρωπους και η πακιστανική πλειοψηφία αλλά και το πακιστανικό κράτος τους συμπεριφέρεται με το χειρότερο τρόπο. Συχνή είναι η απαγωγή νεαρών χριστιανών κοριτσιών από μουσουλμάνους χωρίς η πακιστανική αστυνομία να επεμβαίνει παρά τις καταγγελίες των γονέων.
   Την παραπάνω εικόνα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η μητέρα της Μυρτώς, Μαρία Κοτρώτσου, γράφοντας χαρακτηριστικά: Το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα μετά από 7 χρόνια. 
    Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά πλήρη αποκατάσταση.
Είμαστε βέβαιοι ότι την είδηση αυτή δεν πρόκειται να την προβάλλει ούτε το Ντοκουμέντο, ούτε η Εφημερίδα των Συντακτών και προφανώς ούτε η Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.